ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Σε νέα τροχιά από σήμερα οι σχέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


Αυτό που μέχρι χθες φάνταζε ως ευχή στα μέλη και στους φίλους του κόμματος δείχνει να γίνεται σεβαστό, με τον κατευνασμό των απόψεων!

«Τα πράγματα θέλω να πιστεύω ότι θα σταματήσουν εδώ όπως έχουν, γιατί μια διάσπαση δεν έχει να προσφέρει τίποτα στον λαό. Αν όμως κάποιοι θέλουν να αποχωρήσουν, είναι προσωπική τους επιλογή, αλλά για εμένα θα είναι το ίδιο αδικαιολόγητη'' τόνισε ο κ. Μουρίκης».

Τα παραπάνω αποτελούν απόσπασμα της δήλωσης του στελέχους της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ιερόθεου Μουρίκη, χθες στον Peloponnisos FM 104,1.

Και ω του ανέλπιστου, τα πράγματα σήμερα πήγαν κατ΄ ευχή, παρουσιαζόμενος ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε νέα τροχειοδρόμηση, ενότητας και κατευνασμού.

Αν και παρωχημένο σήμερα, μετά την δημοσιοποίηση του ζεστού κλίματος στο οποίο έγινε η συνεδρίαση του Εκτ. Γραφείου με την παρουσία Κασελλάκη, Τσακαλώτου, Αχτσιόγλου, πρωταγωνιστών του δράματος που ζουν αυτές της μέρες οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο λαός που τους παρακολουθεί, εντούτοις για λόγους ενημέρωσής σας το Istologio G. Mosxou αναδημοσιεύει από τον Peloponnisos FM 104,1 το άρθρο του δημοσιογράφου Σωτήρη Παπανδρέου που αναφέρεται στα μέχρι χθες διατρέξαντα και έχει ως εξής:

«Ο κ. Σιδηρόπουλος τόνισε ότι μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την προεδρία, το κόμμα αποφάσισε στην Κεντρική του Επιτροπή να προχωρήσει άμεσα σε ανάδειξη νέου προέδρου -όπως κι έγινε- και παράλληλα, μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές να μπει σε τροχιά έκτακτου συνεδρίου τον προσεχή Νοέμβριο.

Φτάσαμε στην εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, όπου δυστυχώς τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος παρακολουθούν έναν πόλεμο από τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έφτασε στην παραπομπή προς διαγραφή τεσσάρων κορυφαίων στελεχών.

Η σημερινή ηγεσία έχει το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης να κρατήσει την ενότητα με νύχια και με δόντια, τόνισε ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε πως η νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε ένα ενιαίο κόμμα και έτσι πρέπει να προχωρήσει.

Ο συντονιστής της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ επικαλέστηκε ακόμα τη δραματική κοινή δήλωση των Αχτσιόγλου, Χαρίτση και Ηλιόπουλου για ενότητα, καλώντας όλες τις πλευρές να ρίξουν άμεσα τους τόνους και να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία για να λυθούν τα ζητήματα στα όργανα, όπως πρέπει και όχι μέσα από τα κανάλια και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του μέλους της ΝΕ Αχαΐας Ιερόθεου Μουρίκη, ο οποίος τόνισε ότι νιώθει απογοήτευση παρακολουθώντας τεκτενόμενα. «Κάποια πράγματα είναι αξίωμα για κόμματα αρχών. Και ένα από αυτά είναι πως πολιτική δεν παράγεται με κραυγές στα social media και στα κανάλια» είπε ο κ. Μουρίκης, που σημείωσε ότι τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτραχυνθεί σε διαλυτικά φαινόμενα, για τα οποία ευθύνονται λίγοι άνθρωποι και από την πλευρά του προέδρου και από την πλευρά της «Ομπρέλας».

Θύμισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Και το 2015, με την απόσχιση της ομάδας Λαφαζάνη, αποχώρησαν 25 βουλευτές, το 1/3 της Κεντρικής Επιτροπής και σχεδόν τα 2/3 της τότε κυβέρνησης.

''Τα πράγματα θέλω να πιστεύω ότι θα σταματήσουν εδώ όπως έχουν, γιατί μια διάσπαση δεν έχει να προσφέρει τίποτα στον λαό. Αν όμως κάποιοι θέλουν να αποχωρήσουν, είναι προσωπική τους επιλογή, αλλά για εμένα θα είναι το ίδιο αδικαιολόγητη'' τόνισε ο κ. Μουρίκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: