ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Συνάντηση Κασσελάκη με την εισαγγελέα του ΑΠ Αδειλίνη

Πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, αύριο Τρίτη 31 Οκτωβρίου

 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,  Στέφανος Κασσελάκης θα μεταβεί αύριο στις 09:30 στον Άρειο Πάγο και θα συναντηθεί με την εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου, Γεωργία Αδειλίνη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της συνάντησης του Στέφανου Κασσελάκη με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και αν συνδέεται με τις πρόσφατες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Υπενθυμίζεται ότι είδαν το φως νέα στοιχεία που καταδεικνύουν ότι η κρατική μυστική υπηρεσία, η ΕΥΠ, έκανε κοινές επιχειρήσεις με τους ιδιώτες του Predator έρχονται στο φως της δημοσιότητας και επιβεβαιώνουν ότι ήταν κοινό το κέντρο παρακολούθησης που είχε στηθεί με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» παρουσίασε στοιχεία που αναδεικνύουν το κοινό συντονιστικό κέντρο αξιωματούχων της ΕΥΠ και ιδιωτών-φορέων του παράνομου λογισμικού ώστε να υπάρχει ολική παρακολούθηση πολιτικών, υπηρεσιακών παραγόντων, δημοσιογράφων, της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και επιχειρηματιών. 

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Δώρα Αυγέρει κατήγγειλε την «ένοχη σιωπή από την κυβέρνηση σχετικά με τις νέες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για ενιαίο κέντρο παρακολουθήσεων ΕΥΠ - Predator».

Αφορμή στάθηκε η άρνηση του Παύλου Μαρινάκη να απαντήσει στα δημοσιογραφικά ερωτήματα, με τη Δώρα Αυγέρη να τονίζει «ότι η κυβέρνηση αποτελεί μέρος του προβλήματος είχε γίνει σαφές και ξεκάθαρο στον ελληνικό λαό από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο, το οποίο φέρει τη σφραγίδα του Κυρ. Μητσοτάκη, στον άμεσο έλεγχο του οποίου βρίσκεται η ΕΥΠ. Σ’ αυτόν τον λαό οφείλει πρώτα απ’ όλα εξηγήσεις η κυβέρνηση και να είναι σίγουρη ότι θα αναγκαστεί να τις δώσει».

Το πρόγραμμα Κασσελάκη:

09.30 π.μ._ Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, θα μεταβεί στον Άρειο Πάγο και θα συναντηθεί με την εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Γεωργία Αδειλίνη.

12.00 μ.μ._ Συνάντηση με το Προεδρείο του ΑΣΕΠ στην έδρα της Ανεξάρτητης Αρχής.

18.00 _Ομιλία κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος


.

Δεν υπάρχουν σχόλια: