ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος τομεάρχης Υγείας!

 


Άφρονες προτείνουν καθαίρεση Κασσελάκη από την προεδρία του κόμματος, ενώ ο Πρόεδρος ξεκαθάρισε: Δεν θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια όσοι υπονομεύουν, αρνούμενοι να αναλάβουν θέση ευθύνης!

Σε χθεσινό άρθρο του στην εφημερίδα «Εφημερίδα των Συντακτών» ο πρώην στενός συνεργάτης του Νίκου Φίλη, ο Τάκης Κατσαρός, έγραψε ότι η μόνη διέξοδος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι η καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος!

Κι αυτό είναι μία ένδειξη της μισαλλοδοξίας που διακατέχει μέρος υπευθύνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που εκμεταλλεύονται την ανοχή του Προέδρου.

Η Δώρα Αυγέρη για τα περί «καθαίρεσης» Κασσελάκη απάντησε: Στα πραξικοπήματα μας έχει συνηθίσει η κακιά Δεξιά, όχι η καλή Αριστερά!

Κι όμως η πορεία στο παρελθόν μας έχει δείξει ότι γίνονται αυτά και στη... καλή  Αριστερά. Μην ξεχνάμε ότι η... καλή Αριστερά  ήταν αυτή που έριξε την πρώτη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ! Άσχετα εάν ο λαός έπραξε το αυτονόητο και την τιμώρησε, όπως θα τιμωρήσει όποιον αποπειραθεί πραξικόπημα!.   

Αντίθετα όμως από την ακρότητα ορισμένων φορούντων τα φαιά της  ουρανόπεμπτης μαρξιστικής σοφίας, έρχεται το παράδειγμα του φιλοσοφημένου γιατρού της Αριστεράς στην Πάτρα, με πορεία ευδόκιμης θητείας στην καρδιολογική θέση του ΕΟΠΥΥ της Κάτω Αχαΐας, όπου σήμερα κάνει τους πολίτες της κωμόπολης να μιλούν όλοι με σεβασμό για το πρόσωπό του!

Ο λόγος είναι για τον σεβάσμιο υπηρέτη του Ιπποκράτη, τον Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, που χωρίς τσιριμονιές και συμμετοχή στα εσωτερικά παιχνίδια, που εξέθεσαν την Αριστερά  και απενεργοποίησαν το δυναμικό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εν μέσω εκλογών με οδυνηρό αποτέλεσμα αυτό που είδαμε στην κάλπη της περασμένης Κυριακής, ανάλαβε την θέση του τομέα Υγείας που του προτάθηκε από τον Πρόεδρο για την Κ.Ο.

«Ως εδώ! Η ενεργοποίηση του άρθρου 20 παρ.4 του Καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την καθαίρεση του Προέδρου από την ΚΕ είναι πλέον η μόνη διέξοδος. Τα μέλη της ΠΓ και της ΚΕ που διαφωνούν έχουν ιερή υποχρέωση έναντι του κόμματος και της ιστορίας της Αριστεράς να αναλάβουν τη σχετική πρωτοβουλία. Εγκριθεί δεν εγκριθεί από τους υπάρχοντες συσχετισμούς στην ΚΕ, θα έχουν επιτελέσει το καθήκον τους απέναντι στον κόσμο της Αριστεράς και στους εαυτούς τους».

Αυτά γράφει ο συνεργάτης του ομπρελοποιημένου Φίλη, και δεν ξέρω γιατί, αλλά εντονότατα μου θυμίζουν τις πιο μαύρες ημέρες της θυματοποιημένης ιστορίας του αριστερού κινήματος. Και ειδικά της νύχτας εκείνης, του Αυγούστου 2015, που άφρονες αριστεριστές με βουλευτικά καθήκοντα έριξαν την κυβέρνηση της Αριστεράς αρνούμενοι ψήφο.

Τι είπε η Δώρα Αυγέρη για το τελεσίγραφο Κασσελάκη σε διαφωνούντες;

Ερωτηθείσα στο «Ναυτεμπορική TV» για την αντιπαράθεση στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στον απόηχο της χθεσινής ανακοίνωσης των τομεαρχών του κόμματος, η Δώρα Αυγέρη σημείωσε: «χρειάζεται ίσως να αποδραματοποιήσουμε λίγο την κατάσταση σε σχέση με τα όσα ακούγονται στα ρεπορτάζ, δεν υπάρχει ούτε εμφύλιος ούτε κανενός είδος πόλεμος στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Αν θέλετε το πιστεύετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: