ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ: Σε στρατηγικό αδιέξοδο βρέθηκε το ΚΙΝΑΛΛ


Ενώ επεδίωκε στρατηγική ήττα της ριζοσπαστικής Αριστεράς!


«Οι εξελίξεις στο ΚΙΝ.ΑΛ. επιβεβαιώνουν το στρατηγικό αδιέξοδο όσων με πάθος επεδίωκαν την στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούσαν να αποκρύψουν ότι αυτό θα σήμαινε και στρατηγική νίκη της δεξιάς και της Ν.Δ.».


Τα παραπάνω τονίζει σε σχόλιό του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις καταιγιστικές  εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛΛ, μετά την πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά να ανοίξει δρόμο ενδεχόμενης συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά το πιθανό αποτέλεσμα των προσεχών βουλευτικών εκλογών.

Και το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει:

«Στις 7 Ιουλίου. όμως, μπροστά στην εθνική κάλπη. τα διλήμματα θα είναι αμείλικτα και οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν αν για  τα επόμενα τέσσερα χρόνια επιθυμούν προοδευτική ή συντηρητική διακυβέρνηση. Σε αυτό το ερώτημα κανείς δεν θα αποφύγει τελικά να απαντήσει».

Πάει κατά ΝΔ και ο κύριος συνταγματολόγος

Πάει κατά ΝΔ και ο κύριος συνταγματολόγος, μαζί με τους κολλητούς του, μετά την επιτυχή παρουσία του στην διακυβέρνηση την εποχή των μνημονίων, ως παρακοιμόμενος στην πολιτική κλίνη του Σαμαρά, μάλλον συνήθισε και αφού του καλαρέσει, βρήκε την ευκαιρία για λιποταξία, με δεδομένη την ανοιχτή αντιπαράθεση που πήρε ευρεία διάσταση και τον ώθησε να χωρίσει τα... τσανάκια του από την κα Φώφη, όταν  αυτή ως καπετάνιος του πλοίου ΚΙΝΑΛΛ του πρότεινε την υποτιμητική θέση στο... αμπάρι, αντί της Α΄ στην καμπίνα του συγκυβερνήτη, καθότι πρώην κυβερνήτης και ο ίδιος!

Και το χειρότερο είναι ότι η δαμόκλειος σπάθη της Δικαιοσύνης που επικρεμάται της κεφαλής του, με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται πιο απειλητική, αφού η νέα διοίκηση του Αρείου Πάγου, με τις δύο θέσεις γυναικών αντιστοίχως ως προέδρου και εισαγγελέως, είναι κάτι που θα τον κυνηγά μέχρι πέρατος διερεύνησης των σκανδάλων. 

Έτσι ο Ευ. Βενιζέλος, με δήλωσή του έθεσε εαυτόν εκτός του Κινήματος Αλλαγής μετά τη συνάντηση που είχε νωρίτερα με την Φώφη Γεννηματά η οποία του γνωστοποίησε την απόφασή της να τοποθετήσει τον Γιώργο Καμίνη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας ενώ τον κ. Βενιζέλο στην τελευταία θέση.
 

Σε ανακοίνωση του ο Ευ. Βενιζέλος, μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Δεν της  ευχήθηκα καλή επιτυχία σε ένα σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά  την ευχαρίστησα γιατί θα έχω πλέον τη δυνατότητα, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, να υπερασπιστώ δυναμικά τις θέσεις μου για το μέλλον της Πατρίδας», αναφέρει χαρακτηριστικά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:








Δεν υπάρχουν σχόλια: