ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Η προτίμηση στον Καμίνη, αποβίβασε Βενιζέλο

Στις επικείμενες εθνικές εκλογές με απόφαση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας τίθεται ο Γιώργος Καμίνης. Αυτή ήταν η αιτία που ώθησε σε αποβίβαση από το πλοίο του ΚΙΝΑΛΛ τον Ευ. Βενιζέλο, όταν τον κάλεσε η  Φώφη Γεννηματά και του ανακοίνωσε ότι του παραχωρεί την τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.


Η ανακοίνωση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ έγινε γνωστή μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε η Φ. Γεννηματά με τον πρώην δήμαρχο Αθηναίων και υποψήφιο Ευρωβουλευτή.

Η Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε στην συνέχεια και με τον Ευάγγελο Βενιζέλο όμως δεν βρέθηκε κοινός τόπος για την εκλογική στρατηγική του ΚΙΝΑΛΛ.

Ο Γιώργος Καμίνης, με δήλωσή του ευχαρίστησε την κ. Γεννηματά για την επιλογή και τόνισε: 

«Η ευθύνη που επωμίζομαι είναι μεγάλη. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την ενίσχυση και διεύρυνση της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης, ώστε σύντομα να ξαναγίνει κυρίαρχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: