ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Η Γεννηματά επιτίθεται στο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στον Βενιζέλο



Η Φώφη Γεννηματά δεν πρωτοτύπησε καν σήμερα εξερχόμενη του εκλογικού κέντρου όπου ψήφισε. Επιτέθηκε ως συνήθως στο ΣΥΡΙΖΑ, για να απαντήσει στον εξωστρακισθέντα από την ίδια Ευ. Βενιζέλο, ο οποίος χθες μετά την εξωστράκισή του, την κατηγόρησε για υπόγεια συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Εν ολίγοις από την μία δεν κρύβουν την προτίμησή τους και οι δύο υπέρ της ΝΔ επιθυμώντας να εκτοπίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση, αλλά από την άλλη ως ντροπαλές κορασίδες δηλώνουν «απεταξάμην τον σατανά» όταν αλληλοκατηγορούνται ή τους κατηγορούν για διμέτωπο που ωφελεί την Δεξιά.

Δηλαδή είτε έτσι, είτε αλλιώς, ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει. Και στην άκρη ως ερωτευμένοι πιγκουΐνοι, λαχταρούν την ώρα για συνεύρεση με την ακραία δεξιά του Κούλη, που δεν παύουν τα στελέχη του να δηλώνουν  τον... καημό τους για το πηδάλιο της εξουσίας. 

Έτσι η Φώφη Γεννηματά, προσπαθώντας να μαζέψει τους ασκούς του Αιόλου που άνοιξε χθες με την αδιέξοδη επιλογή της, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήρθε η ώρα «να τελειώσουμε με τις απομιμήσεις και τον πολιτικό αχταρμά του ΣΥΡΙΖΑ».

Προφανώς στο ΚΙΝΑΛ δεν υπάρχουν απομιμήσεις σοσιαλιστικού τύπου και μάλιστα κακέκτυπες, που τόσα χρόνια επωάζονται, για αποδειχτούν στο τέλος τα καλύτερα δεκανίκια της Δεξιάς, όπως η ίδια προτιμά, παρά να συνεργαστεί με την Αριστερά, όπως την παροτρύνουν όλοι οι ευρωσοσιαλιστές.

Και συνέχισε: Οι πολίτες «θα δώσουν ένα τέλος στις καταστροφικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ και στις περιφέρειες. Στόχος είναι να ηττηθεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ»!

Δεν κοιτάζει τα του οίκου της, που τα έχει κάνει μπάχαλο, αλλά για να καλύψει τις προσωπικές της ευθύνες, ασχολείται με ξένα οικόπεδα!

Και μετά ήρθε το κυρίως πιάτο, το ψητό: 

Αναφέρθηκε και στην απόφαση του Ευ. Βενιζέλου που αποχώρησε από το ΚΙΝΑΛΛ επειδή δεν πήρε εκλόγιμη πρωτοκαθεδρία στο Επικρατείας, ώστε να καλύψει τον εαυτό του από ενδεχόμενη δικαστική παραπομπή του.

«Λυπάμαι για την απόφαση του κ. Βενιζέλου να εγκαταλείψει την κοινή προσπάθεια σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή. Θα μπορούσε να προσφέρει πολλά από οποιαδήποτε θέση επιθυμούσε. Οι απόντες απλώς ενισχύουν τον ΣΥΡΙΖΑ».

Νάτος πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ, που φταίει!

Στην ερώτηση αν προσφέρθηκε στον κ. Βενιζέλο κάποια θέση στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ, η ίδια  απάντησε καταφατικά «καρφώνοντας» τον Ευ. Βενιζέλο του πρότεινα: 

«Σε όποια περιφέρεια ήθελε με σταυρό».

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε πως «οι πολίτες υποχρέωσαν τον κ. Τσίπρα να προχωρήσει στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών για να δώσουν ένα τέλος στις καταστροφικές πολιτικές».

Με αυτά κατηγόρησε πάλι προσωπικά τον Αλ. Τσίπρα, λες και εάν ήθελε δεν μπορούσε να εξαντλήσει την εντολή που πήρε δύο φορές το 2015! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: