ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ώρα για κυβερνητική πρόταση

Ο Στέφανος Κασσελάκης
ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Οι πολίτες, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αναζητούν κυβερνητική πρόταση που θα δώσει ξανά ελπίδα κυρίως ότι υπάρχει εναλλακτική στον μονόδρομο που μας έχει οδηγήσει η διακυβέρνηση Μητσοτάκη. Η μεγάλη αποχή είναι ένα μήνυμα συνολικά της κοινωνίας για τη δυσαρέσκεια των πολιτών και την εναγώνια αναζήτηση λύσεων. Συγχρόνως όμως είναι σαφές ότι η πολιτική Μητσοτάκη γέννησε αυτή τη μεγάλη απαξία. Με την κοινωνία πολλές φορές να κλείνει τ’ αυτιά της προς όλους.

Ομως ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στάθηκε μετά την ήττα του 2023, τις εσωτερικές ανακατατάξεις και την αποχώρηση αρκετών στελεχών και βουλευτών. Αυτό έγινε επειδή οι ψηφοφόροι τον στηρίζουν, οι ψηφοφόροι είναι αυτοί που δίνουν και πάλι ένα προωθητικό μήνυμα για τα επόμενα βήματα. Η προσπάθεια του Στέφανου Κασσελάκη μόνο θετικά μπορεί να αποτιμηθεί. Μέσα σε λίγους μήνες, παρά τις απίστευτης βιαιότητας επιθέσεις στο πρόσωπό του, κατάφερε να ανασυντάξει δυνάμεις, να δώσει αέρα αισιοδοξίας στην παράταξη. Όπως ο ίδιος δήλωσε, είναι ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. πλέον να διαμορφώσει τη δική του συνολική πρόταση. Μια πρόταση κυβερνησιμότητας, μια πρόταση χρήσιμη στους πολίτες και αποτελεσματική. Και είναι αυτό το ζητούμενο για ένα κόμμα εξουσίας, όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Οι πολιτικές της Ν.Δ. είναι που δημιούργησαν ένα κλίμα δυσαρέσκειας και αδιεξόδου. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που κατανάλωσαν όλο τον χρόνο της προεκλογικής τους προσπάθειας στην αποδόμηση του αντιπάλου βλέποντας το δικό τους έλλειμμα θετικών προτάσεων.

Το χθεσινό αποτέλεσμα δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να παρουσιάσει πρόταση ελπίδας.                                                       

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: