ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Πανδημοκρατικό προσκλητήριο χθες στην Συμμάχων

   

 

Ήσαν εκεί, για να τονίσουν με την παρουσία τους την ανάγκη οι αυριανές ευρωεκλογές να αποτελέσουν εφαλτήριο για αλλαγή προς δημοκρατική κατεύθυνση


Ακόμα κια με πατερίτσες, αλλά κια με το χέρι στο κούνια ''μπαταρισμένο'', γνωστοί ευρωβουλευτές κια πάλι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, βουλευτές του χώρου και πολίτες που ζητούν αλλαγή της σαπίζουσας πολιτικής κατάστασης που διαμόρφωσε η βουτηγμένη στα σκάνδαλα κυβέρνηση Μητσοτάκη, έδωσαν αγωνιστικό παρών στην πλατεία τριών Συμμάχων, όπου μίλησε χθες ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κλείνοντας τον κύκλο των προεκλογικών  περιοδειών του  στην Πάτρα, απ΄ όπου είχε ξεκινήσει πριν λίγους μήνες. Την Πάτρα της δημοκρατικής Αχαΐας, όπως την αποκάλεσε χθες στην αρχή της ομιλίας του.

Ο βουλευτής Αχαςιας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ο Ευάγγελος Αντώναρος, η Έλενα Κουντουρά, η Δώρα Αυγέρη, ο Παναγ. Κουρουμπλής,η Μέλπω Καρατζά, ο οικονομολόγος Θέμης Μπάκας, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ''Πάτρα σπουδαία κια πάλι'' Βασίλης Αϊβαλής και πλήθος άλλων επώνυμων του αριστερού ριζοσπαστικού χώρου ήσαν εκεί, για να τονίσουν με την παρουσία τους την ανάγκη οι αυριανές ευρωεκλογές να αποτελέσουν εφαλτήριο για αλλαγή προς δημοκρατική κατεύθυνση. 

Φυσικά από αυτό το πανδημοκρατικό προσκλητήριο δεν θα μπορούσαν να λείψουν ο συντονιστής της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστας Κόντης, ο πρώην Συντονιστής Φώτης Βασιλακόπουλος, όπως κια τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής!  

Δείτε φωτογραφίες με το φακό του Istologiou G. Mosxou.

____________

Και ένα παραπολιτικό: Στο διάστημα των προεκλογικών εξορμήσεων του ΣΥΡΙΖΑ, όλον αυτόν τον καιρό,  με επικεφαλής τον Στέφ. Κασσελάκη, δεν έλλειψαν και κάποια μικροατυχήματα  σε οδηγούς που σταμούσαν ξαφνικά στο πέρασμα του κλιμακίου για να επευφημίσουν το κλιμάκιο και να ευχηθούν στον πρόεδρό του.

 






















 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  

Στέφανος Κασσελάκης - Πάτρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει για να κερδίσουμε την ελπίδα...

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: