ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Επιτακτική η ανάγκη συγκρότησης Μετώπου κατά Δεξιάς

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο για να ακούσετε τον Στέφανο Κασσελάκη: https://twitter.com/skasselakis/status/1801291535545192605?cn=ZmxleGlibGVfcmVjcw%3D%3D&refsrc=email

 

«Το τελευταίο πράγμα που θα ήταν εμπόδιο, θα ήταν η δική μου καρέκλα» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

 

«Αν θεωρητικώς περισσότερα σχήματα της δημοκρατικής παράταξης φτάσουν στο σημείο συναίρεσης τότε το τελευταίο πράγμα που θα ήταν εμπόδιο, θα ήταν η δική μου καρέκλα.

 

Και αν είναι προϋπόθεση να υπάρχει εκ νέου εκλογή Προέδρου από το επανιδρυμένο κόμμα, από τον μεγαλύτερο προοδευτικό χώρο, τότε με ταπεινοφροσύνη και αίσθημα ευθύνης, θα ανταποκριθώ σε αυτή την προϋπόθεση και θα θέσω εκ νέου υποψηφιότητα για την ηγεσία.

 

Διότι όντως συμφωνώ, ότι οι ηγεσίες πρέπει πάντα να έχουν τη σφραγίδα της βάσης».

Τα παραπάνω έραψε στην πλατφόρμα «Χ» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης. Λόγια που είπε απευθυνόμενος στα μέλη της ΚΟ του Κόμματος, που συνήλθε χθες για να αποτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα της 9ης Ιουνίου 2024.

Οπότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε. Όχι για να διαπιστώσουμε εάν θα υλοποιηθεί αυτή η δέσμευσή του, αλλά για να δούμε τον βαθμό ευαισθησίας των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου, που καλούνται να ανταποκριθούν, προ μίας ακροδεξιάς που ακόμη επιμένει να κρατά τον μπούσουλα της χώρας στραμμένο στις πιο αντιδραστικές λύσεις!

Και η ανάγκη για την συγκρότηση Μετώπου αντίδρασης με κατάθεση κοινών προτάσεων στη Βουλή, χωρίς την διάλυση των υπαρχόντων σχηματισμών, είναι ακόμη πιο επιτακτική, όταν ως αιτία για την πτώση των ποσοστών των κυβερνητικών φέρεται εκ μέρους τους, ο νόμος περί ισότητας στο γάμο και όχι οι τρομακτικές αυξήσεις στα είδη διατροφής, στην ενέργεια, στα καύσιμα, στα ενοίκια, στην εξανέμιση του μισθού στο δεύτερο δεκαήμερο, στην διάλυση των νοσοκομείων, στην ασυδοσία των τραπεζών, στο πνίξιμο των δανειοληπτών και σε ένα σωρό άλλες φοβερές καταστάσεις, που η κυβέρνησης της Δεξιάς προσπαθεί να τις ξεπεράσει με ανακύκλωση προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα!

     




Δεν υπάρχουν σχόλια: