ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Θεόφ. Ξανθόπουλος: Δεν εφησυχάζουμε, για το εκλογικό αποτέλεσμα

Θ. Ξανθόπουλος: Δεν εφησυχάζουμε, ούτε θριαμβολογούμε για το εκλογικό αποτέλεσμα - Ήταν μια ανάσα, οι πολίτες μας έδωσαν πίστωση χρόνου - Τώρα ξεκινάει η νέα περίοδος του ΣΥΡΙΖΑ


Ήταν μια ανάσα, οι πολίτες μας έδωσαν πίστωση χρόνου - Τώρα ξεκινάει η νέα περίοδος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!


“Το μείζον θέμα των Ευρωεκλογών είναι η τεράστια αποχή, τις γενεσιουργές αιτίες της οποίας πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Ταυτόχρονα όμως δεν μπορούμε να κρύψουμε ότι Η ΝΔ και ο Κ. Μητσοτάκης είναι οι μεγάλοι ηττημένοι”, τόνισε, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, βουλευτής Δράμας, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή “Παρεμβάσεις” του Blue Sky.

“Ως ΣΥΡΙΖΑ περάσαμε πολλά τον τελευταίο χρόνο. Δύο βαριές εκλογικές ήττες, παραίτηση του χαρισματικού ηγέτη μας Αλ. Τσίπρα,, την διάσπαση με την αποχώρηση των 11 βουλευτών. Με βάση αυτά παραμείναμε στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αυτό αποτελεί μια ανάσα, μια χαραμάδα αισιοδοξίας. Δεν εφησυχάζουμε, ούτε θριαμβολογούμε. Τα δεδομένα είναι αμείλικτα. Χάσαμε 300.000 ψήφους από τους οποίους 100.000 πήγαν στη Νέα Αριστερά. Ωστόσο δεν πρέπει να μεμψιμοιρούμε. Οι πολίτες μας δίνουν μια πίστωση χρόνου. Μπορούμε να πούμε ότι σήμερα ξεκινάει η νέα περίοδος για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στ. Κασσελάκης θεωρεί και έχει δίκιο, ότι νομιμοποιείται από το αποτέλεσμα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Μπορούμε πλέον να δούμε την επόμενη μέρα. Ήδη ο πρόεδρος κατέθεσε κάποια στοιχεία προγραμματικής σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων με κοινές νομοθετικές πρωτοβουλίες.”, υπογράμμισε ο κ. Ξανθόπουλος.

“Θεωρούμε ότι καθοριστικός παράγοντας για τη μείωση των ποσοστών της ΝΔ ήταν η ανάδειξη των προβλημάτων από τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς κάνουμε το κοινοβουλευτικό μας καθήκον και αναδεικνύουμε τα προβλήματα....Κάνουμε πρόταση συνεργασίας. Μεσολάβησαν εκλογές και ο προοδευτικός κόσμος ζητά να βρούμε λύση”, συμπλήρωσε.

Μιλώντας για την ακρίβεια και τη στάση της κυβέρνησης σημείωσε ότι “η κυβέρνηση είναι θιασώτης της αντίληψης ότι όλα τα ρυθμίζει η αγορά και γι’ αυτό δυσκολεύεται να λάβει μέτρα. Εδώ έχουμε ένα σοβαρό πολιτικό και ιδεολογικό πρόβλημα. Η Επιτροπή Ανταγωνισμού είναι “απορφανισμένη”, δεν μπορεί να λειτουργήσει. Έχουμε καρτέλ που κερδοσκοπούν, θησαυρίζουν και πανηγυρίζουν. Δεν μπορεί να επιτόκια χορηγήσεων και καταθέσεων να έχουν αυτή την χαώδη διαφορά. Οι προμήθειες των τραπεζών. Είναι εξωφρενικές. Αυτά είναι αδιανόητα. Και δεν είναι ότι δεν μπορεί η κυβέρνηση. Απλά έχει αυτή την ιδεολογική εμμονή, ΄΄ότι πρέπει να κερδίζουν οι από πάνω .. Τα υπερκέρδη των εταιρειών διύλισης ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ αλλά η κυβέρνηση δεν τα φορολογεί για το 2023”, κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: