ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Μουρμούρες στην ΝΔ: Ο ανασχηματισμός έφερε γκρίνια!

 

Ο υφυπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύ. Κελέτσης λέει ότι απομακρύνθηκε γιατί δεν υπερψήφισε την ισότητα στο γάμο - Πικρία και από Αυγενάκη.- Μόνον ο Πίνατ δεν έμεινε δυσαρεστημένος!


Μουρμούρες, πολλές μουρμούρες στην ΝΔ εξ αιτίας του ανασχηματισμού. Έφερε γκρίνια κι ο μόνος που δεν δυσαρεστήθηκε είναι ο Πίνατ, ο σκύλος μασκώτ του Μαξίμου, με την ιδιαίτερη προτίμηση στο κόκκινο χαλί του μεγάρου, για ξάπλα και φιλοσοφία, μετά τα σύννεφα που άρχισαν να μαυρίζουν τον ορίζοντα!

Τούτων δοθέντων ο Πίνατ νοιώθει άνετος αναλογιζόμενος την πικρία τέως υπουργών από το ποτήρι με το φαρμάκι που τους πότισε το αφεντικό του ο Κυριάκος, αν και την επιμέλειά του έχει αναλάβει η σύζυγος Μαρέβα, που σε συνέντευξή της έχει εξομολογηθεί ότι για τα οικιακά του Μαξίμου, «ο Κυριάκος μου είπε κάνε ότι θέλεις». 

Με αφορμή λοιπόν τις καρατομήσεις που επιφύλαξε στις... Ιφιγένειες υπουργούς του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αρχίζουν και εκφράζουν ανοικτά την βουβή διαμαρτυρία τους, οι τέως πλέον υπουργοί και υφυπουργοί που είδαν να βρίσκονται εκτός κυβέρνησης λόγω ανασχηματισμού.

Την πικρία του εμμέσως πλην σαφώς εξέφρασε ο ολιγόλογος Λ. Αυγενάκης, καθώς δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα κυβέρνηση και προσωπικά στον καλό φίλο και συνάδελφο Κώστα Τσιάρα που με διαδέχεται!» σημείωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο Σταύρος Κελέτσης τ. υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ανέφερε ότι βρέθηκε εκτός λόγω της απόφασής τους να μην ψηφίσει την ισότητα στον γάμο. Μάλιστα, σημειώνει ότι είχε σχετική συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον περασμένο Ιανουάριο, χωρίς ωστόσο να «ικανοποιήσει» την επιθυμία του πρωθυπουργού και να ψηφίσει το σχετικό νομοσχέδιο.

Ο βουλευτής της ΝΔ με ανάρτησή του στα social media δημοσιοποιεί τον... πόνο του:

«Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του να με τοποθετήσει στην πρώτη Κυβέρνηση που προέκυψε μετά τις εκλογές του 2023, στη θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης. Αυτούς τους 10 μήνες όλη η ομάδα καταθέσαμε εδώ στο υπουργείο όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να προωθήσουμε το κυβερνητικό έργο. Προσωπικά λυπάμαι που δεν μπόρεσα να ικανοποιήσω την επιθυμία του πρωθυπουργού να ψηφίσω το νόμο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών όπως μου ζήτησε όταν με κάλεσε στο πρωθυπουργικό γραφείο στις 16/1/24,  γιατί όπως του εξήγησα αντιτίθεται στις αρχές και τις αξίες που πάγια υπηρετώ.

Γνώριζα τότε τις πιθανές συνέπειες που θα είχε αυτή η στάση από την πλευρά μου. Και τις αποδέχθηκα. Εύχομαι από ψυχής στο νέο κυβερνητικό σχήμα να πετύχει στο στόχο της Ανάπτυξης και της προόδου της χώρας! Πάνω από όλους και όλα η Ελλάδα μας!»

Η κυβέρνηση απαντώντας τον κατραπάκιασε ότι ο εξωβελισμός του έγινε λόγω αναποτελεσματικότητάς του. Και ότι το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο δεν το ψήφισαν και άλλοι βουλευτές της ΝΔ που σήμερα ανέλαβαν υπουργικό θώκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: