ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Πρόταση Κασσελάκη: Επικεφαλής της ευρωομάδας ο Κ. Αρβανίτης


Οι στόχοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εντός της ευρωομάδας της Αριστεράς (The Left) βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Στέφανου Κασσελάκη, με τους εκλεγέντες ευρωβουλευτές, Κώστα Αρβανίτη, Νικόλα Φαραντούρη, Έλενα Κουντουρά και Νίκο Παππά, την Παρασκευή.

Πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ήταν να οριστεί επικεφαλής της ευρωομάδας που συνδυάζει εμπειρία, φρεσκάδα και γνώση, ο Κώστας Αρβανίτης. Η εν λόγω πρόταση έγινε δεκτή ομόφωνα από τους άλλους τρεις ευρωβουλευτές.

Παράλληλα στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, συζητήθηκαν η κατανομή αρμοδιοτήτων για τις Επιτροπές και οι προτεραιότητες της ευρωομάδας.

___________

Στη φωτογραφία: Ο ευρωβουλευτής Κ. Αρβανίτης με τον βουλευτή Αχαΐας Ανδρ. Παναγιωτόπουλο  στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Πάτρα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: