ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Ο Μητσοτάκης είπε ωμά ψέματα για τη συνταξιούχο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ηλικιωμένη
(SCREENSHOT)

Η Καθολική Αρχιεπισκοπή Κέρκυρας ξεμπροστιάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα ψέματα που ανέφερε σχετικά με τη συνάντηση που είχε με τη χαμηλοσυνταξιούχο και την κραυγή αγωνίας της «πεινάω». Ο πρωθυπουργός είχε ισχυριστεί ότι τη γυναίκα την έφερε ο επίσκοπος και για αυτό την ρώτησε αν έχει απευθυνθεί στην εκκλησία.

«Όχι, όχι μισό λεπτό. Σας παρακαλώ μην αναπαράγετε εδώ τα fake news την αντιπολίτευσης» είπε τάχα θιγμένος σε σχετική ερώτηση. «Η κυρία αυτή ήρθε μαζί με τον καθολικό επίσκοπο της Κέρκυρας. Μαζί ήταν, δίπλα, γι' αυτό έγινε αναφορά στην Εκκλησία. Επειδή μου την έφερε ο επίσκοπος» ήταν η εξοργιστική του απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μιλώντας στον Ant1.

Η Καθολική Αρχιεπισκοπή Κέρκυρας για την «αποκατάσταση της αλήθειας» διευκρινίζει «προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Αρχιεπίσκοπος όχι μόνον δεν παρέστη ούτε αυτοπροσώπως ούτε με εκπρόσωπό του στο σχολιαζόμενο συμβάν, αλλά τελούσε σε πλήρη άγνοια για την παρουσία της συμπολίτισσάς μας στην επίσκεψη του κ. Πρωθυπουργού. Ο Αρχιεπίσκοπος, δηλαδή, ουδέποτε δρομολόγησε ή άλλως πώς "διευκόλυνε" την επίμαχη συνομιλία της συμπολίτισσάς μας με τον κ. πρωθυπουργό».

Μάλιστα, προσθέτει αιχμηρά ότι «είναι θλιβερό, για όποιον λόγο και αν αυτό έχει συμβεί, το όνομα του Αρχιεπισκόπου να εμπλέκεται σε ένα τέτοιο γεγονός, όταν μάλιστα η συμπολίτισσά μας που εμφανίζεται στα επίμαχα τηλεοπτικά πλάνα έχει τύχει της πολυετούς στήριξης της Αρχιεπισκοπής μας».


Έγγραφο
Έγγραφο

Δεν υπάρχουν σχόλια: