ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

«Οι πολίτες ζητούν από εμάς να αναλάβουμε πρωτοβουλίες»

 

Χρ. Γιαννούλης: Να θέσουμε εκτός κάδρου την εσωστρέφεια και τους τακτικισμούς



«Οι πολίτες ζητούν από εμάς να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, να εντείνουμε την πολιτική μας δράση, για να υπάρξει πολιτική αλλαγή. Ο προοδευτικός κόσμος προσβλέπει στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να δει να αναβιώνουν η εσωστρέφεια, οι τακτικισμοί, οι ομαδοποιήσεις». Αυτό τόνισε στο Κόκκινο 105,5, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης.

«Πρέπει να πολλαπλασιάσουμε και να αναδείξουμε τις κοινοβουλευτικές μας δράσεις, να εξετάσουμε τη συνεργασία με άλλες κοινοβουλευτικές ομάδες, για να προτείνουμε λύσεις για τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Μία ολοκληρωμένη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα συσπειρώσει ψηφοφόρους από όλο το φάσμα του προοδευτικού χώρου.

Οι κοινωνία μετά από δυόμιση χρόνια ανεξέλεγκτης ακρίβειας και αισχροκέρδειας έχει ανάγκη από άμεσες και ουσιαστικές παρεμβάσεις. Οι οικογένειες δεν μπορούν να ζήσουν με τις υποσχετικές του Κυριάκου Μητσοτάκη» 

Χρ. Γιαννούλης: Να θέσουμε εκτός κάδρου την εσωστρέφεια και τους τακτικισμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια: