ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Νοτοπούλου στο Action 24: Καμία ψήφος δε γυρνά στη ΝΔ

 

Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημείωσε τη μεγάλη ήττα που υπέστη η ΝΔ υπογραμμίζοντας πως η πολιτική της ηττήθηκε στην κάλπη και πως οι πολίτες που έφυγαν από τη ΝΔ δεν θα ξανά γυρίσουν

Στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και πώς αυτό αποτιμάται για την κυβέρνηση, την αξιωματική αντιπολίτευση και τα υπόλοιπα κόμματα του προοδευτικού χώρου αναφέρθηκε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κατερίνα Νοτοπούλου μιλώντας στην εκπομπή «πίσω από τις γραμμές» στο Action 24.

H Kατερίνα Νοτοπούλου σημείωσε τη μεγάλη ήττα που υπέστη η ΝΔ υπογραμμίζοντας πως η πολιτική της ηττήθηκε στην κάλπη και πως οι πολίτες που έφυγαν από τη ΝΔ δεν θα ξανά γυρίσουν.

«Βλέπω μια ΝΔ που δεν προτίθεται να κάνει τίποτα διαφορετικό για τη ζωή των πολιτών παρά μόνο μια αλλαγή προσώπων σε ένα κυβερνητικό σχήμα. Αρνείται να μειώσει τον ΦΠΑ ακόμη και σήμερα, αρνείται να μειώσει άλλους έμμεσους φόρους, να ασκήσει μια πολιτική πιο κοινωνική. Αυτό ηττήθηκε στην κάλπη. Έχουμε ένα ακόμη δεδομένο. Οι πολίτες που έφυγαν από τη ΝΔ δεν θα ξαναγυρίσουν. Η ΝΔ δεν έχει αλλάξει πολιτική» ανέφερε.

Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε επίσης στην άνευ προηγουμένου αποχή από τις ευρωεκλογές, ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γ. Πιέρρου γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κέρδισε από τη φθορά της ΝΔ σχολίασε:

«Αυτό μας προβληματίζει βαθύτατα, μαζί με την αποχή. Το γεγονός ότι υπάρχει τέτοια φθορά στη ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τα υπόλοιπα κόμματα του προοδευτικού χώρου δεν απορροφούν. Και κυρίως για εμάς επειδή πιστεύουμε πάρα πολύ στη συμμετοχή ως απαραίτητη προϋπόθεση, όχι μόνο της δημοκρατίας προφανώς, αλλά της αριστεράς για να φέρει αυτή τη μεγάλη αλλαγή, είμαστε βαθύτατα προβληματισμένοι».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν είναι ικανοποιημένοι στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από το ποσοστό των εκλογών δήλωσε:

«Αλίμονο αν ήμασταν. Ο στόχος είναι να ανατρέψουμε τη ΝΔ και την πολιτική της. Αλλά δεν θέλω να μείνω στο αν είμαστε ικανοποιημένοι ή όχι.

Το θέμα είναι πώς θα φτάσουμε στο στόχο και ο στόχος είναι η πλήρης ανατροπή αυτής της πολιτικής που διαλύει τις ζωές των πολιτών».

«Ο αγώνας που δόθηκε από όλους με πρώτο τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα μέλη του κόμματος δεν αναιρείται. Και προσωπικά νομίζω ότι πρέπει να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που σε δύσκολη φάση για το κόμμα μας δώσανε με αυτοθυσία τον αγώνα»

 Προσωπική και συλλογική υποχρέωση η μάχη ενάντια στην ακροδεξιά

Η Κατερίνα Νοτοπούλου εξέφρασε ακόμη έντονο προβληματισμό για την άνοδο της άκρας δεξιάς ενώ σχολιάζοντας και το αποτέλεσμα των εκλογών στη Γαλλία, επεσήμανε πως όταν ανεβαίνει η ακροδεξιά δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε ότι δεν βλέπουμε.

Χρειάζεται ωριμότητα από το σύνολο του πολιτικού συστήματος και του προοδευτικού χώρου.

 Κ. Νοτοπούλου στο Action 24: Καμία ψήφος δεν γυρνά στη ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια: