ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών με έναν νεκρό στον Πειραιά

 Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στον Πειραιά, στην Ακτή Μουτσοπούλου, με ένα άτομο να πέφτει νεκρό σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και άλλο ένα να τραυματίζεται.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 17:20, έξω από σούπερ μάρκετ, στην Ακτή Μουτσοπούλου όταν ένοπλος προσέγγισε δύο άτομα και άνοιξε πυρ εναντίον τους. Ακολούθησε κυνηγητό εντός του σούπερ μάρκετ, που σκόρπισε τον τρόμο. Η Αστυνομία που κατέφθασε συνέλαβε το δράστη, που έφερε το πιστόλι  και συνέλεξε ένα ακόμη πιστόλι στον τόπο του εγκλήματος που εικάζεταιι ότι ανήκε στα θύματα. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά. Η συμπλοκή αφορά μάλλον ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: