ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Νοσοκομείο χωρίς χειρουργό και αναισθησιολόγο σε γενική εφημερία

 ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ

Η κατάρρευση της δημόσιας Υγείας γίνεται εμφανής ολοέντα και περισσότερο καθώς η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να μην στηρίξει το ΕΣΥ.

Τραγική είναι η εικόνα που παρουσιάζουν τα νοσοκομεία της Κρήτης, εν μέσω μάλιστα τουριστικής περιόδου. Σήμερα Δευτέρα, όπως αναφέρει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, στη γενική εφημερία του νοσοκομείου δεν εφημερεύουν αναισθησιολόγος και χειρουργός.

Επισημαίνει επίσης ότι «στο νοσοκομείο Ιεράπετρας εφημερεύει αναισθησιολόγος χωρίς γενικό χειρουργό», ενώ «στο νοσοκομείο Σητείας εφημερεύει γενικός χειρουργός χωρίς αναισθησιολόγο».

Η ανάρτηση

Σήμερα Δευτέρα 3/6/2024 στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου δεν εφημερεύει ούτε αναισθησιολόγος, ούτε γενικός χειρουργός, στο νοσοκομείο Ιεράπετρας εφημερεύει αναισθησιολόγος χωρίς γενικό χειρουργό και στο νοσοκομείο Σητείας εφημερεύει γενικός χειρουργός χωρίς αναισθησιολόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: