ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Ζητούσε ψήφο για την φοιτητική παράταξη του ΚΚΕ!


Και καλούσε «για να βγούμε όλοι στο δρόμο» η σημερινή Νεοδημοκράτισσα ΓΓ Αντιεγκληματικής Πολιτικής
Σοφία Νικολάου!

Η Σοφία Νικολάου στα νεανικά της χρόνια, απ' ό,τι φαίνεται, δεν είχε μόνο ριζικά αντίθετες απόψεις, αλλά είχε γυρίσει και διάφορες φοιτητικές παρατάξεις. Τρία χρόνια πριν κατέβει στις φοιτητικές εκλογές με το σχήμα των ΕΑΑΚ στη Νομική Αθήνας, η σημερινή γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής είχε ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της ΠΚΣ.

Ο Ριζοσπάστης μάλιστα, σε αφιέρωμά του στις φοιτητικές εκλογές, φιλοξενούσε τις απόψεις υποψηφίων που κατέρχονταν με την παράταξη του ΚΚΕ. Εν έτει 1998 η Σοφία Νικολάου εμφανιζόταν να έχει υιοθετήσει ιδιαίτερα «σκληρές» θέσεις για τα πολιτικά και τις υπόλοιπες παρατάξεις.

Συγκεκριμένα δήλωνε ότι η παράταξη του ΚΚΕ έχει «θέσεις και αιτήματα που μπορούν να υλοποιηθούν και όχι ψευτοριζοσπαστικές απόψεις όπως οι άλλες συμβιβασμένες παρατάξεις, που ακολουθούν την κυβερνητική πολιτική».

Συνέχιζε μάλιστα λέγοντας: «Η Πανσπουδαστική αγωνίζεται για παιδεία που θα παρέχεται σε όλους δωρεάν. Εγώ, για παράδειγμα, που δεν έχω την οικονομική δυνατότητα και αναγκάζομαι παράλληλα να δουλεύω, δεν μπορώ να παρακολουθώ όλα τα μαθήματα».

Καλούσε, δε, τους φοιτητές «να ψηφίσουν ΠΚΣ, να αυξηθεί η δύναμη και να βγούμε αύριο όλοι μαζί στο δρόμο για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον».

Σοφία Νικολάου ΠΚΣ

Σήμερα βέβαια η Σοφία Νικολάου φαίνεται να αποστρέφεται το ΚΚΕ, καθώς «ονειρεύεται σοσιαλιστικές επαναστάσεις».

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: