ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Σάλος με τους θαυμαστές του στο Ουαγκουντουγκού

 

Είναι πράγματι τόσο μεγάλη η απήχηση και η καριέρα του πρωθυπουργού στο εξωτερικό ή κάποιος πληρώνει λογαριασμούς; 

Πολλά likes από το εξωτερικό έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στα ποστ του στα social media, κάτι που φυσικά δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους χρήστες του Twitter. 

Όπως ήταν αναμενόμενο το Ουαγκουντουγκού, μία πρωτεύουσα της ταλαιπωρημένης Μπουρκίνα Φάσο και ο λογαριασμός του Μαρτίν (Martine) με καταγωγή από εκεί που είναι φαν του Κούλη έκλεψε την παράσταση στο δραστήριο μέσο.

Το ερώτημα που προκύπτει λοιπόν, είναι πράγματι τόσο μεγάλη η απήχηση και η καριέρα του πρωθυπουργού στο εξωτερικό ή κάποιος πληρώνει λογαριασμούς από εξωτικές χώρες ώστε να εμφανίζονται λάτρεις του Κυριάκου Μητσοτάκη;

Όπως αναφέρει το pronews.gr o πρωθυπουργός έχει likes από αλλοδαπούς όπως ο Hawrw από το Ιράκ, ο Chi από το Λάγος, ο Klodian από το Ελμπασάν, ο Mirshad από το Αζερμπαϊτζάν, ο Genci από την Αλβανία, ο Muhammad από το Καράτσι του Πακιστάν, η Riste από τα Σκόπια, ο Baba από τη Φρανκφούρτη, ο Esoteric Nous από την Ισπανία, ο Yassine από την Κασαμπλάνκα, ο Kazi από το Λακσμιπούρ του Σιταγκόνγκ του Μπαγκλαντές και ο Martine από το Ουαγκαντουγκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.pronews.gr/  


Δεν υπάρχουν σχόλια: