ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Και εις τας κομμουνιστικότερας οικογενείας αναφύονται


Οι δικηγόροι του Δήμου Πατρέων εγκαλούν την εργοδοσία τους πως τους παρακρατεί δώρα, επιδόματα και άλλες αποδοχές! 

Και εις τας κομμουνιστικότερας οικογενείας αναφύονται ενίοτε, καθώς έλεγαν, νομομαθείς προσωπικότητες του πάλαι ποτέ. 


Μπορεί ο Δήμος Πατρέων να δηλώνει υπερασπιστής του εργατικού δίκαιου, ναι αλλά, όχι όμως και της τάξης των κρεμούντων την γραβάτα τους στις δενδροστοιχίες για εργασιακά, άντε και λίγο αντικυβερνητικά αιτήματα, όπως συνέβη κατά το παρελθόν!  Πολύ περισσότερο δε, που δεν κατεβαίνουν σε πορεία για να φωνάξουν στην κυβέρνηση για το δίκαιο του εργάτη!

Αγωγή κατά του Δήμου Πατρέων έχουν κάνει τέσσερις επί παγία αντιμισθία δικηγόροι του Δήμου Πατρέων, κατά την ειδική διαδικασία των εργατικών διαφορών με αντικείμενο την καταβολή οφειλομένων δώρων και επιδομάτων – διαφορών αποδοχών. Την εργατική διαφορά καλείται να λύσει το Ειρηνοδικείο Πατρών κατά την συζήτηση των αγωγών στις 4 Δεκεμβρίου 2018.

Το θέμα απασχόλησε την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων, η οποία στη συνεδρίασή της στις 22 Νοεμβρίου, ομόφωνα αποφάσισε να ορίσει εξωτερικό δικηγόρο για να εκπροσωπήσει το Δήμο Πατρέων «επειδή οι ενάγοντες με επί παγία αντιμισθία δικηγόροι του Δήμου Πατρέων κωλύονται να εκπροσωπήσουν τον Δήμο Πατρέων στην ανωτέρω δίκη, λόγω αντικρουόμενων συμφερόντων», όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: