ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Πιέρ Μοσκοβισί: Η Ελλάδα καταπολεμά τον αποκλεισμό

«Η Ελλάδα έχει εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της, παρουσιάζοντας έναν προϋπολογισμό για το 2019 με τον οποίο επιτυγχάνει τον ζητούμενο στόχο πρωτογενούς πλεονάσματος, ενώ παράλληλα στηρίζει την ανάπτυξη και καταπολεμά τον κοινωνικό αποκλεισμό». Αυτό είναι το μήνυμα του επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί ενόψει του σημερινού Eurogroup, σύμφωνα με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Αξιοσημείωτο δε είναι ότι ο ελληνικός προϋπολογισμός για το 2019 είναι «συμβατός» με το Σύμφωνο Σταθερότητας, όπως δήλωσε προσερχόμενος στο σημερινό Eurogroup, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις. Στη σημερινή συνεδρίαση θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, τα προσχέδια των προϋπολογισμών των κρατών μελών στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου. Ο Β. Ντομπρόβσκις πρόσθεσε για την Ελλάδα ότι θα «πετύχει» το στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος 3,5% για την επόμενη χρονιά.

Παράλληλα με τα βλέμματα των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης να είναι εστιασμένα στο «ιταλικό ζήτημα», συνεδριάζει σήμερα το Eurogroup. Σύμφωνα με την ατζέντα, θα αξιολογηθούν, μεταξύ άλλων, οι προϋπολογισμοί των κρατών- μελών της ζώνης του ευρώ για το 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια: