ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Σαν να βρίσκεται απέναντι μας!


Της ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΡΟΥΒΑΛΗ
Αντιδημάρχου Πατρέων 
 Όταν αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, μακριά από κομματικές ταμπέλες και κομματικές εντολές και να δουλέψουμε για την Πάτρα, δεν είχαμε καν σκεφτεί ότι αυτή την  προσπάθεια θα υπήρχαν κάποιοι που ακόμη και σε συνεργασία με τους κομματικούς μηχανισμούς, θα κατέβαλαν προσπάθεια να την υπονομευόσουν εκ των έσω, προκειμένου να την θέσουν υπό ομηρία, υπηρετώντας στενά και αποκλειστικά τις φιλοδοξίες τους, προσκολλημένοι στις καρέκλες τους και στην λογική που θέλει το προσωπικό τους συμφέρον να ίπταται πάνω από το συμφέρον της πόλης και των ανθρώπων της.
Αυτή η επιλογή έχει προκαλέσει σοβαρότατα τραύματα στην παράταξή μας, έχει όμως προκαλέσει και  σοβαρότατα τραύματα στην πόλη την οποία υποτίθεται ότι τάχθηκαν να υπηρετήσουν. Και αυτό είναι το πλέον σοβαρό.
Ο κατήφορος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας και οι συνεδριάσεις που κάθε άλλο παρά τιμούν το Σώμα, η ενθάρρυνση της οχλαγωγίας εις βάρος των θέσεων και των προτάσεων και η διολίσθηση του Συμβουλίου σε τραγελαφικές καταστάσεις, είναι έργο  όσων έθεσαν και εξακολουθούν να θέτουν  τις καρέκλες τους και τις όποιες φιλοδοξίες τους πάνω από την Πάτρα.
 Η ευθύνη της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου απέναντι σε αυτή την κατάσταση, αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με την παράταξή μας είναι μεγάλη. Αν και εκλεγμένη με την παράταξη “Τώρα για την Πάτρα” και ορισμένη στη θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου συμπεριφέρεται σαν να βρίσκεται απέναντι μας, σαν να υπονομεύει τον Δήμαρχο και τα μέλη της δημοτικής μας ομάδας.
Δεν θέλουμε Πρόεδρο που να βρίσκεται δίπλα ή απέναντι σε κανένα.
Δεν θέλουμε Πρόεδρο υποχείριο κανενός, δεν θέλουμε Πρόεδρο που στις ονομαστικές ψηφοφορίες «ψιθυρίζει» τις αποφάσεις του για να μην ακουστούν (άραγε από ποιόν;).
Θέλουμε έναν Πρόεδρο δίκαιο που να διαφυλάττει το κύρος του θεσμού και το συμφέρον της πόλης,
Αυτή την επιθυμία των μελών της δημοτικής μας ομάδας και της παράταξής μας  οφείλει να σεβαστεί  η Πρόεδρος και να πράξει αυτό που οφείλουν να κάνουν όλα τα πολιτικά πρόσωπα  όταν αποσύρεται ουσιαστικά η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: