ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Αύριο Μεγάλη Τετάρτη η διανομή των Αγροτικών Προϊόντων στην Πάτρα

Φωτογραφία Αρχείου.


Όλα θα συνοδεύονται  από νόμιμα παραστατικά, ανακοινώνει ο Δήμος Πατρέων

 Η AGROTICA Free Products Zone (Ζώνη Ελεύθερης Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων) και οι Αντιδημαρχίες Υγείας – Πρόνοιας και Εθελοντισμού του Δήμου Πατρέων, ενημερώνουν το καταναλωτικό κοινό ότι αύριο  Μεγάλη Τετάρτη 11 Απριλίου 2012 και ώρες 10 π.μ – 1.30 μ.μ, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη διανομή των παραγγελιών για τα αγροτικά προϊόντα.
 Η διάθεση των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί με τήρηση προτεραιότητας σε όσους έχουν υποβάλει έντυπες και ηλεκτρονικές παραγγελίες.
 Όσοι συμπολίτες μας δεν πρόλαβαν να παραγγείλουν προϊόντα μέσα στις προκαθορισμένες ημερομηνίες, θα υπάρχουν πλεονασματικές ποσότητες για κάθε προϊόν, εφόσον προσέλθουν οι ίδιοι, στις 10 π.μ, και υποβάλλουν την παραγγελία τους. Και σε αυτή την περίπτωση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως των πλεονασμάτων.
 Τα προϊόντα θα διατίθενται στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάτρας (Ανθείας 38, δίπλα από  ΑΒΕΞ).
 Περιλαμβάνονται τα παρακάτω προϊόντα που όλα θα συνοδεύονται από νόμιμα παραστατικά.

Ελαιόλαδο - 2,84€/Λίτρο, Κρασί -1,16€/Λίτρο,
Μέλι - Πευκόμελο  6€/950γραμμάρια,
Mέλι – Ελατόμελο 7€/950γραμμάρια,
Πατάτες: 0,26€/ κιλό,
Παραδοσιακά Ζυμαρικά   – 1.15€/ συσκευασία 500γρ., Α
λεύρι κίτρινο και λευκό για όλες τις χρήσεις -  0,60€/κιλό,
Μαρούλια - 1€/ 4 μαρούλια

Τις επόμενες ημέρες θα προστίθενται διαρκώς και νέα προϊόντα στον κατάλογο, καθώς το ενδιαφέρον και οι προσφορές παραγωγών της περιοχής μας ολοένα και αυξάνονται, ενημερώνει με την ανακοίνωσή του ο Δήμος Πατρέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: