ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας στον Άρειο Πάγο

Από την χθεσινή επίσκεψη στον τραυματία φωτορεπόρτερ.


«Τα κρούσματα ακραίας αστυνομικής βίας καταλύουν τη δημοκρατία» τονίζει

 «Μέσο κατάλυσης της ίδιας της Δημοκρατίας» είναι τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα ακραίας αστυνομικής βίας, που είχε ως τελευταίο θύμα τον πρόεδρο της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Μάριο Λώλο. Αυτό τονίζει σε μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε χθες στον Άρειο Πάγο ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας ζητώντας ξανά την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκειμένου να προστατευτούν οι πολίτες από τις βίαιες επιθέσεις των αστυνομικών οργάνων.
Ζήτησε ακόμη την αποτελεσματική παρέμβαση της Δικαιοσύνης προς προστασία των πολιτών από εις βάρος τους επιθέσεις με σωματική βία, όπλα και χημικές ουσίες, που όχι μόνον προκαλούν επικίνδυνους τραυματισμούς, τελευταίο θύμα των οποίων υπήρξε ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας Μάριος Λώλος, όχι μόνον βλάπτουν ανεπανόρθωτα την υγεία τους, αλλά και παρεμποδίζουν μέχρι πλήρους ασφυξίας τη δίκαιη διαμαρτυρία, συνάθροιση και διαδήλωση εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας, που αντιτίθενται σε όσα αντισυνταγματικά δρομολογούνται στο πλαίσιο της στερούμενης κάθε νομιμοποίησης μνημονιακής πολιτικής και έχουν εξουθενωθεί από τα αλλεπάλληλα μέτρα αφαίμαξής τους, παραβίασης των δικαιωμάτων τους και ισοπέδωσης της ύπαρξής τους".
Παράλληλα επισκέφτηκε στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται, τον σοβαρά τραυματισμένο πρόεδρο της Ένωσης Φωτορεπόρτερ, Μάριο Λώλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: