ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Ανάξιο των αρμοδιοτήτων του έδειξε το νέο ΕΣΡ


Με απλές συστάσεις προς τα ΜΜΕ για τα ομοφοβικά σχόλια Χιώτη και Αυτιά τιμώρησε δήθεν την δημοσιογραφική χυδαιότητα που παρήγαγαν!

«Παρακαλείσθε να ασκήσετε τη δέουσα εποπτεία ώστε να μην παρουσιάζονται ή ανακοινώνονται, μέσω των συχνοτήτων σας, θέσεις και απόψεις που είναι ασύμβατες με τις αξίες της ισότητας και δεν συνάδουν με τις αρχές της ανεκτικότητας και της αποδοχής της διαφορετικότητας σε μια δημοκρατική κοινωνία» σημειώνει το ΕΣΡ σε ανακοίνωσή του προς κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς και ιστοσελίδες, υπενθυμίζοντας παράλληλα την σχετική νομοθεσία. 

Σημειώνεται ότι σήμερα Δευτέρα (16/10) πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του ΕΣΡ,  με τη νέα του δοτή σύνθεση και με αντικείμενο τις ομοφοβικές επιθέσεις δύο δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Ε, μετά από τέτοια φοβερή ανακοίνωση το ΕΣΡ, τους έκανε τα μούτρα... κρέας!  Κιαμμετά απορούν γιατί στη λίστα της αναξιοπιστίας η ελληνική ενημλερωση βρίσκεται στγην υποτιμητική 107η θέση, κάτω ακόμη και από την Ουγκάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: