ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Φοράμε και κανα πανωφόρι σαν καθόμαστε δίπλα στο τζάκι!

 


Οι τιμές των καυσόξυλων παραμένουν υψηλές, όπως πέρυσι.- Σύμμαχός μας είναι ο καλός καιρός και τα ευχέλαια στον Ύψιστο για την διατήρηση της καλοκαιρίας!

Ο ιδιοκτήτης εταιρείας εμπορίας καυσόξυλων, με έδρα την Πάτρα, Χρήστος Βορύλλας, μιλώντας στο thebest.gr, ανέφερε:

«Δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση στις τιμές σε σχέση με πέρυσι, παρότι φαίνεται να υπάρχει δυσκολία στην προμήθεια του ξύλου, με τις τιμές να έχουν ανέβει στην χονδρική γύρω στο 10-15% το κυβικό. Ενδεικτικά, οι τιμές που υπάρχουν στα ξύλα, αυτή την στιγμή, στην Πάτρα, είναι 120 έως 130 ευρώ/κυβικό στο χύδην και 145 έως 160 ευρώ/κυβικό στο στοιβαχτό.

Οι τιμές μπορεί στο μέλλον να αλλάξουν καθώς μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι εξελίξεις στον πόλεμο του Ισραήλ αλλά και τα καιρικά φαινόμενα, δηλαδή αν έχουμε μακρύ και βαρύ χειμώνα, θεωρώ σίγουρο, ότι θα υπάρξει ανατίμηση».

Να σημειώστε ότι αυτές οι τιμές ήσαν πριν τέσσερα, πέντε χρόνια κια αφορούν τον τπόνο, ήτοι τα χίλια κιλά. Σήμερα ισχύει ι πώληση με το κυβικό, που είναι βάρους γύρω στα 650 κιλά.

Κι επειδή οι τιμές διαμορφώνονται συμβαδίζοντας αναλόγως με τις τιμές αερίου και υγρών καυσίμων, τότε η τιμή των ξύλων ανεβαίνει αναλόγως με τα κέφια των εμπόρων, ή με το είδος των μελισσών που παράγουν το ξύλο, ή ακόμη με την ευλογία του παπά του χωριού!

Γι αυτό κάνουμε οικονομία στα ξύλα, όχι σπατάλη, ευχέλαια στον Ύψιστο να συνεχίσει η καλοκαιρία και φοράμε και κανα πανωφόρι σαν καθόμαστε δίπλα στο τζάκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: