ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

θορυβημένος ο Αυτιάς μετά το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη

 

Ο τηλεπαρουσιαστής του Turk kanal ΣΚΑΪ, φαίνεται ότι διακατέχεται από τον φόβο του ΕΣΡ, του εισαγγελέα και της γενικής κατακραυγής

 

Ο Γιώργος Αυτιάς, που δέχθηκε σφοδρά πυρά για το χυδαίο και  ομοφοβικό σχόλιο κατά του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επιμένει να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Επιμένει να θεωρεί ότι το σχόλιό του δεν ήταν ομοφοβικό και λάθος κατάλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης και το πανελλήνιο.

Όμως, ο τηλεπαρουσιαστής του Turk kanal ΣΚΑΪ, φαίνεται ότι διακατέχεται από τον φόβο του ΕΣΡ, του εισαγγελέα και της γενικής κατακραυγής και έτσι εμφανίστηκε χθες (15/10) να κάνει μια on air απολογία διαβάζοντας, όπως είναι εμφανές στο βίντεο, δήλωση, που φαίνεται ότι είναι γραμμένη από δικηγόρο.

 

Αξιοσημείωτο ότι ο συνήθης μαϊντανός  του Αυτιά, ο εργατολόγος Μητρόπουλος ενοχλήθηκε επειδή ο Στεφ. Κασσελάκης  ζήτησε -λέει- την αποπομπή του... εργάτη Αυτιά από τον Σταθμό! 

Ακούστε τι λέει στο βίντεο. 

Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα σχόλια του Γ. Αυτιά, τόνισε:

«Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα». Και συνέχισε: «Στο όνομα των νέων ανθρώπων που υφίστανται bullying στο σχολείο, στον στρατό, στη γειτονιά, στη δουλειά, στο γυμναστήριο. Κυρίως, όμως, στο όνομα όλων εκείνων που υπηρετούν τη θητεία τους και δεν ανέχονται την ιδέα στρατεύσιμων α΄ και β΄ κατηγορίας. Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του»

 Σχετικά με το ζήτημα, το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας ανέφερε:

«Παρουσιαστές, οι οποίοι εμφανίζονται ως δημοσιογράφοι, και δημοσιογράφοι -που με τη δημόσια συμπεριφορά τους έχουν απαρνηθεί ή και εκποιήσει την ιδιότητα αυτή- μετατρέπονται σε κυνηγούς θεαματικότητας και επισκεψιμότητας, με απώτερο σκοπό την αυτοπροβολή τους και την εξασφάλιση της συνέχειάς τους στα Μέσα. Το ΕΟΔ ελπίζει ότι το ΕΣΡ θα επιληφθεί του θέματος αμέσως και θα εφαρμόσει τον Νόμο».

ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ: Ως αργά χθες το βράδυ, πάντως, ούτε ένας εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν βρέθηκε στα πάνελ του ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: