ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Αλληλοψηφίζονται ΚΚΕ και ΝΔ κ. Κουτσούμπα σε Πάτρα και Χαλάνδρι;

 


«Σοβαροί πολιτικοί αυτό θα έκαναν μία φορά και έναν καιρό κι όχι οι Συριζαίοι να πάνε σαν πρόβατα επί σφαγή» στον Πελετίδη!

Ο χρήστης Γιώργος Ρώρος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΄Ωρα Πατρών, έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο, για να ενημερωθούν οι ΣΥΡΙΖΑίοι:  

«Ο σύντροφός μας ο Ρούσσος δέχεται ανελέητο πόλεμο από τον δεξιό Γεωργιάδη και τη Νέα Δημοκρατία, το ΚΚΕ στο Δήμο Χαλανδρίου σιωπά.

Λέει ότι θα ψηφίσει λευκό ή αποχή.

Υπόγειες διαδρομές λένε ότι είναι κατά του Ρούσσου κ. Κουτσούμπα;

Αλληλοψηφιζόμαστε κ. Κουτσούμπα στην Πάτρα και στο Χαλάνδρι;

Σοβαροί πολιτικοί αυτό θα έκαναν μία φορά και έναν καιρό όχι οι Συριζαίοι να πάνε σαν πρόβατα επί σφαγή.

Πολιτική οργάνωση είμαστε όχι θρησκευτικός όμιλος...».

Όμως και το ορφανό του Καρατζαφέρη, με υπουργική θέση στην κυβέρνηση ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, συγχρονιζόμενος με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, (https://www.facebook.com/watch/?v=1380246086232941) έγραψε για τον δήμαρχο Ρούσσο, τον προερχόμενον από την ΑΝΤΑΡΣυΑ, ότι η στήριξη στην κυβερνητική Κρίστη Αγαπητού, με πρώτον τον το νούμερο αυτών των εκλογών, τον ηθοποιό της μικρής οθόνης Χάρη Ρώμα, «ο Δήμος Χαλανδρίου δεν θα χάσει όλες τις ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης» κλπ. 


Την ίδια τακτική ακολούθησε και ο παλαιοκομματικός της ΝΔ  Αυγενάκης στην Θεσσαλία, όπου απείλησε με οικονομικό αποκλεισμό των Θεσσαλών εάν ψηφίσουν για την Περιφέρεια τον Πατρινό υποψήφιο Δημ. Κουρέτα!

Πολιτικάντες κοπής παλαιάς ΕΡΕ του '50 και του '60, που έταζαν χρήματα στα χωριά και στους δήμους για να εκλέξουν τον ΕΡΕτζή της κυβερνητικής αρέσκειας και δογματικοί του ιερατείου του Περισσού πάνε αντάμα, κατά του Ρούσσου, που τον στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Γι αυτό και ο Γιώργος Ρώρος ρωτά με νόημα:  

Αλληλοψηφιζόμαστε κ. Κουτσούμπα στην Πάτρα και στο Χαλάνδρι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: