ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Παύλος Μαρινάκης: Σε πανικό μετά το πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο για να ακούσετε την επαίσχυντη δήλωση του Παύλου Μαρινάκη, για το μοίρασμα των χρημάτων σε κολλητούς δημάρχους και όχι στον Ρούσσο του Χαλανδρίου: https://www.facebook.com/watch/?v=1380246086232941

 

Ο Παύλος Μαρινάκης ανακάλυψε fake news, ενώ ενοχλήθηκε και από το σκίτσο της ΑΥΓΗΣ και του Βαγγέλη Χερουβείμ

Παύλος Μαρινάκης και ΑΥΓΗ
(INTIME NEWS/AVGI.GR)Από το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος χθες ουσιαστικά δήλωνε ότι όσοι δήμαρχοι υπερασπίζονται την Παλαιστίνη δεν μπορούν να διαχειριστούν χρήματα, τα έβαλε με την ΑΥΓΗ και την «Εφημερίδα των Συντακτών» επειδή έγραψαν για τους κυβερνητικούς εκβιασμούς.

Ο Παύλος Μαρινάκης ανακάλυψε fake news, ενώ ενοχλήθηκε και από το σκίτσο της ΑΥΓΗΣ και του Βαγγέλη Χερουβείμ. 

«Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, οι εφημερίδες ΑΥΓΗ και ΕΦΣΥΝ επέλεξαν να μου κάνουν την τιμή να βρισκομαι στα πρωτοσέλιδά τους αναπαράγοντας - για πολλοστή φορά - fake news. Τι έκαναν; Πήραν ένα απόσπασμα μιας τοποθέτησης, απομόνωσαν δύο διαφορετικά μέρη αυτής και έβγαλαν έναν παραπλανητικό τίτλο» υποστηρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και παραθέτει το βίντεο με τις δηλώσεις του που τον εκθέτουν μεγαλοπρεπώς.

Και αυτό γιατί ήταν ξεκάθαρες ως προς τι ακριβώς εννούσε και τι μήνυμα ήθελε να περάσει. Ο Παύλος Μαρινάκης είχε πει αυτολεξεί:

 «Δεν υπάρχουν δικοί μας και μη δικοί  μας δήμαρχοι αλλά όταν βλέπω έναν δήμαρχο παράδειγμα να αναφέρεται στην Παλαιστίνη και έχουμε αυτή τη θηριωδία, αυτή την κτηνωδία, στο Ισραήλ ή όταν υπάρχουν άνθρωποι που τις ιδεοληψίες τους τις βάζουν μπροστά από την ανάπτυξη των πολιτών, σίγουρα αμφιβάλλω αν όλα αυτά τα λεφτά που σπρώχνονται στην τοπική αυτοδιοίκηση για το σύνολο των πολιτών και των δημάρχων χωρίς προφανώς να υπάρχει κανόνας το πού ανήκουν οι δήμαρχοι και ούτε μπορεί να υπάρξει νομοθετικά, σίγουρα θεωρώ ότι αυτοί που έχουν μία φιλελεύθερη ιδεολογία και είναι πολύ πιο κοντά στο χώρο μας μπορούν να τα αξιοποιήσουν καλύτερα τα χρήματα».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: