ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο η ΥπΠροΠο

Σύσωμη η καταδίκη της τρομοκρατίας από τον πολιτικό κόσμο  

Στις εγκαταστάσεις του Σκάι στο Νέο Φάληρο βρέθηκε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, συνοδευόμενη από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο.


«Πρέπει να προστατεύσουμε από κοινού τη Δημοκρατία», τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη η οποία έκανε λόγο για ένα γεγονός που «τραυματίζει τη δημοκρατία». «Για την άσκηση της πολιτικής μας στα ζητήματα ασφάλειας, δεν προκρίνουμε την τυφλή, άκρατη καταστολή. Δεν οδηγεί πουθενά αλλού, εκτός από τον εκτροχιασμό της τάξης και της ασφάλειας. Δοκιμάστηκαν στη χώρα μας και απέτυχαν. Εργαζόμαστε για μια χώρα ασφαλή, σύγχρονη, ευρωπαϊκή αλλά όλα αυτά επιτυγχάνονται με όρους εμβάθυνσης της δημοκρατίας» είπε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού.


Ο υπ. Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης:  «Ευθεία επίθεση» 

Ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Αλέξης Χαρίτσης, καταδίκασε τη βομβιστική επίθεση στον Σκάι, κάνοντας λόγο για «μία ευθεία επίθεση στην ελευθεροτυπία και εντέλει στην ίδια τη δημοκρατία», τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη «η πολιτική αντιπαράθεση στη χώρα μας να γίνεται και να συνεχίσει να γίνεται με δημοκρατικούς όρους, με όρους προγραμματικής αντιπαράθεσης».
Για το ενδεχόμενο οι ΑΝΕΛ να αποσύρουν την εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση, ο κ. Χαρίτσης επισήμανε ότι «αυτή η κυβέρνηση έχει δείξει πολύ μεγάλους βαθμούς ανθεκτικότητας, που πολλές φορές εκπλήσσουν με το πώς έχει καταφέρει μέσα από πολύ μεγάλες δυσκολίες και αντιξοότητες να σταθεί στα πόδια της και να εφαρμόσει το πρόγραμμα της».

Η υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη

Για  την βομβιστική επίθεση τα ξημερώματα στο κτίριο του ΣΚΑΪ, εξάλλου, η υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη  είπε ότι «καταδικάστηκε από όλους και τα πολιτικά κόμματα ... δεν θα πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο επιμέρους αντιπαραθέσεων» και προσέθεσε ότι «οι τοποθετήσεις των συναδέλφων της Νέας Δημοκρατίας δεν ήταν σε πολωτική κατεύθυνση και αυτό είναι θετικό», αν και επέκρινε τις δηλώσεις Μητσοτάκη για το συμβάν που «έρχονται σε συνέχεια ενός διχαστικού κλίματος που καλλιεργεί η ΝΔ, μετά το στρατηγικό αδιέξοδο από την αποτυχία των προβλέψεών της στην οικονομική πολιτική και όχι μόνο, καθώς και την αναβάθμιση της αξιοπιστίας της χώρας».


Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου

«Είναι απόλυτη και αυτονόητη η καταδίκη μας για τη βομβιστική επίθεση στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Τέτοιες εγκληματικές ενέργειες στρέφονται ενάντια στην ενημέρωση και δεν έχουν καμία θέση στη Δημοκρατία μας» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, στο CNN Greece.
Ταυτόχρονα, η κ. Σβίγκου εξέφρασε τη συμπαράστασή της σε όλους τους εργαζομένους του ΣΚΑΪ και της εφημερίδας «Καθημερινή».

 

ΣΥΡΙΖΑ: "Βαθιά αντιδημοκρατική ενέργεια"

Την απερίφραστη καταδίκη του για την τοποθέτηση βόμβας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τη χαρακτηρίζει μια βαθιά αντιδημοκρατική ενέργεια που στρέφεται ενάντια στην ελευθεροτυπία και την ενημέρωση και καλεί τις αστυνομικές αρχές να ολοκληρώσουν τάχιστα τις έρευνες και οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

ΝΔ: Η δημοκρατία και η πολυφωνία δεν φιμώνονται

«Η δημοκρατία και η πολυφωνία δεν φιμώνονται» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφτηκε τα γραφεία του ΣΚΑΪ που δέχτηκαν βομβιστική επίθεση.
Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε: «Αυτό το τοξικό κλίμα που διαμορφωνόταν με ευθύνη της κυβέρνησης έχει παρενέργειες. Πρέπει να πέσουν οι τόνοι, να μη ρίξουμε άλλο νερό στο μύλο της πόλωσης και να αφήσουμε τις Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους».
Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους και σημείωσε: «Όταν γίνεται διαχωρισμός μεταξύ «καλής» και «κακής» βίας, τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπουμε».
«Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, να εκφράσουμε συμπαράσταση χωρίς αστερίσκους, να σταματήσουμε την πόλωση και την ακραία στοχοποίηση που μόνο κακό κάνουν στην δημοκρατία μας» συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ και κατέληξε: «Το κλίμα ακραίας πόλωσης και στοχοποίησης δεν το καλλιεργούμε εμείς, άλλοι το καλλιέργησαν. Ας κάνουν όλοι ένα βήμα πίσω και να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε αυτά τα φαινόμενα».

"Η Δημοκρατία και η Ενημέρωση δεν τρομοκρατούνται" 

«Καταδικάζουμε κατηγορηματικά και απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση κατά του ΣΚΑΙ. Η Δημοκρατία και η Ενημέρωση δεν τρομοκρατούνται. Η κυβέρνηση οφείλει να βρει τους δράστες και να τους στείλει στη Δικαιοσύνη. Οι εργαζόμενοι όρθιοι θα συνεχίσουν τον αγώνα της ενημέρωσης. Είμαστε στο πλευρό τους» δήλωσε ο Σταμάτης Μαλέλης, γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής για την τρομοκρατική επίθεση κατά του ΣΚΑΪ.

Στρέφεται κατά της ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη βομβιστική επίθεση κατά του ΣΚΑΪ. Πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια που στρέφεται κατά της ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους δημοσιογράφους και όλους τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού» δήλωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στο κτίριο του ΣΚΑΪ.

Επίθεση εναντίον δημοκρατίας

«Είναι καθήκον όλων των δημοκρατικών δυνάμεων, όχι μόνο να καταδικάσουν φραστικά την επίθεση, επισημαίνοντας ότι η τρομοκρατία δεν έχει θέση στη δημοκρατία μας, αλλά και να απομονώσουν ακραίες φωνές και να ενισχύσουν το κλίμα διαλόγου», επισημαίνει ο εκπρόσωπος Τύπου για το ΠΟΤΑΜΙ, Δημήτρης Τσιόδρας.

ΚΚΕ: Οι ενέργειες αυτές είναι απόλυτα καταδικαστέες

«Οι ενέργειες αυτές είναι απόλυτα καταδικαστέες. Λειτουργούν, εκτός των άλλων, ως άλλοθι για την ένταση της καταστολής και βοηθούν αντικειμενικά εκείνους, που θέλουν να επιβληθεί κλίμα φόβου και σιγή νεκροταφείου στον λαό» τονίζεται σε ανακοίνωση του ΚΚΕ για την έκρηξη βόμβας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: