ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Στην εποχή, που τα μίντια κι όχι η ΝΔ, δίνουν γραμμή!


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

«Ανταλλάξατε το Σκοπιανό με την μείωση των συντάξεων, ανταλλάξατε ένα μέτρο που δεν θα έπρεπε να είχατε ψηφίσει με μία εθνική υποχώρηση. Αυτό ήταν το εισιτήριο των Πρεσπών».


Αυτό είπε χθες  στη Βουλή ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μία θεατρική παράσταση ακόμη, που έστησε με την προτροπή της έκδοσης των ΜαριΝΕΩΝ, τα οποία δίνουν την γραμμή στο κόμμα του...

Βλέπετε, είμαστε στην εποχή, που η αξιωματική αντιπολίτευση δουλικότατα, δέχεται να χαράσσουν την πολιτική γραμμή της οι μιντιάρχες και όχι το κόμμα της!

Εν αντιθέσει με το παρελθόν της συντηρητικής παράταξης, όταν μεγάλες προσωπικότητες του χώρου της, αγόρευσαν εντός του Κοινοβουλίου και με τα όσα ακούστηκαν, έλαμψαν ως ηγέτες.  

Χθες, συστηματικά ο πρόεδρος της ΝΔ έστρεψε την συζήτηση στο Μακεδονικό. Γιατί εάν έμενε στην Οικονομία και στις συντάξεις, θα έπρεπε να εξηγήσει τουλάχιστον γιατί η τόση πρεμούρα της ΝΔ, όταν διά στόματος Μοσκοβισί μέσα στην Ελληνική Βουλή, πήγε να πάθει καρδιακό επεισόδιο, από αυτά που άκουγε από τον Ευρωπαίο Επίτροπο, για την δυνατότητα της Ελληνικής κυβέρνησης να αποδώσει τις συντάξεις απερίκοπτες και ευκλεώς στεφανωμένες! 

Ήταν η ημέρα που ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κ. Χατζηδάκης ανέλαβε το βαρύ φορτίο, να διαμαρτυρηθεί προς τον Πιέρ Μοσκοβισί, που χάλασε με μία δήλωσή του όλο το αφήγημα της καταστροφολογίας για την Οικονομία, εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Έπρεπε να μας είχατε ειδοποιήσει κύριε Επίτροπε, για να λάβουμε κι εμείς ανάλογη θέση, είπε ο Κ. Χατζηδάκης, που βλέπει την πολιτική συμπεριφορά, έναντι των προβλημάτων της χώρας, ως ρουλέτα στο καζίνο!

Τώρα με μία θεαματική κολοτούμπα, ο Κούλης αφήνει τις συντάξεις, θέμα που δεν του βγήκε και ασχολείται με το Μακεδονικό! 

Πάντως καλύτερα έτσι, γιατί όσο τα ανακατεύει τα πράγματα ο Κούλης, τόσο πιο επίφοβος γίνεται για να υποστεί κανα εγκεφαλικό! Ε, να μην πάρουμε και το κρίμα επάνω μας...

Ωρίστε; Είπατε κάτι για τις συντάξεις; Ε, βέβαια, αυτές θα τις πάρουμε επάνω μας και μάλιστα με αυξημένο το ποσόν τους από την 1 Ιανουαρίου, έτσι για να πούμε Καλή Χρονιά, αντίο μνημόνια!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: