ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιγιάλειας εν όψει


Εστιάζοντας σε θέματα της περιφέρειας μας, πραγματοποιούμε τον Οκτώβριο του 2018, το 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιγιαλείας, καθιερώνοντας το πλέον σε ένα σημαντικό θεσμό μέσω του οποίου ο Δήμος, οι τοπικοί φορείς και οι επιχειρήσεις θέτουν αναπτυξιακή ατζέντα και συζητούν μεταξύ τους, αλλά και με εκπροσώπους της κυβέρνησης.
 
Τα παραπάνω τονίζονται από την οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, η οποία αναφέρει τα παρακάτω:

Η φετινή διοργάνωση προσανατολίζεται στους εξής τρεις βασικούς άξονες:

• Πολιτισμός / Τουρισμός. Ανάδειξη του φυσικού και πολιτιστικού κάλους της περιοχής

• Προοπτικές στην Αγροτική Ανάπτυξη

• Έργα Υποδομής

Στόχος του συγκεκριμένου συνεδρίου είναι η προσέγγιση και παρουσίαση των καίριων θεμάτων που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή με την συμμετοχή και την συνεργασία τοπικών και κρατικών φορέων, καθώς και παραγόντων της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου. Μέσα από το γόνιμο διάλογο μεταξύ των αρμόδιων, θα προκύψουν κρίσιμα συμπεράσματα για το προφίλ και τις διεκδικήσεις της περιοχής στους τομείς της οικονομίας, παραγωγής και ανάπτυξης.

Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, πολιτικοί, εκπρόσωποι όλων των βαθμών αυτοδιοίκησης, υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Δ.Ε., εκπρόσωποι οικονομικών και κοινωνικών φορέων, τοπικοί παραγωγοί και λοιπά στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: