ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Σε αντιπολιτευτικό ντελίριο, υποβάλλεται ο Κ. Μητσοτάκης

Σε αντιπολιτευτικό ντελίριο, υποβάλλεται ο Κυρ. Μητσοτάκης σε κάθε άκουσμα περί οικονομικής ομαλοποιήσεως στην χώρα  μςας, μετά την έξοδο από τα μνημόνια, που συντελέστηκε στις 20 Αυγούστου φέτος και μετά από την οκταετή περιπέτεια των μνημονίων. Τελευταίο κρούσμα παράκρουσης του μαινόμενου Κυρ. Μητσοτάκη, είναι ο αυτοχειριασμός της εγωπάθειάς του, περί μοναδικού Έλληνα πολιτικού που αισθάνεται τις ανάγκες της χώρας του! 


Αλλά σαν τι  Έλληνας αξιοπρεπής πολιτικός  μπορεί να είναι κάποιος που κάνει τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να σαμποτάρει την ομαλή εξέλιξη της χώρας του; Λες και δεν έχει χρόνια μπροστά του για να αναλάβει πρωθυπουργία, εάν φυσιπά ενδιαφέρεται γι αυτήν και όχι για τα οφίτσια και μόνον!

Δυστυχώς ο αρχηγός της Ν.Δ. δεν χάνει ευκαιρία να βάλλει κατά της χώρας του. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί στο εξωτερικό αποτρέπει τους επενδυτές να επενδύσουν.

Μην ξεχνάμε και τις... πρεβείες που απέστειλε στον πρωθυπουργό των Σκοπίων, για να τον πείσει να μην προχωρήσει σε συμφωνία με την χώρα μας για την αλλαγή ονομασία της χώρας του, υποσχόμενος σε αυτόν ότι θα υπογράφει μαζί του, όταν θα γίνει πρωθυπουργός ο ίδιος, μετά τον Αλ. Τσίπρα. Τόση κάψα έχει για την καρέκλα, που υπολογίζει ούτε την προσωπική του αξιοπρέπεια που κουρελιάζεται. Και αξιοθρήνητη είναι και η προσωπική πρεσβευτής του, που πρωτοστάτησε σε τέτοια αθλιότητα!

Αλλά τον Κυρ. Μητσοτάκη, τίποτε δεν τον αποτρέπει.

Τελευταία μάλιστα ανέβασε και άλλο τους τόνους μιλώντας για «σάπια κυβέρνηση». Σταθερά ζητά εκλογές εδώ και δυόμισι χρόνια, ενώ φθάνει στο σημείο να ζητά εκλογές, ακόμη κι από... Άραβες επενδυτές!

Αδυνατεί να σκεφτεί το συμφέρον της χώρας του και αναζητά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν διαρκώς τα μαύρα σενάρια του.

Σήμερα καταφέρθηκε πάλι ενάντια σε όσους εντός και εκτός Ελλάδας ισχυρίζονται ότι η οικονομία πάει καλύτερα και δίνουν τα εύσημα στη χώρα. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης με ανάρτηση στο twitter ανέφερε «κάποιοι εντός και εκτός Ελλάδος έχουν το θράσος να ισχυρίζονται πως «πάμε καλύτερα»» σχολιάζοντας την έκθεση Doing Business 2019 που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Αυτά περί φιλοπατρίας των «αρίστων»... Που θα έρθουν να μας σώσουν. Λες και δεν τους γνωρίσαμε. Μα αυτός ο κύριος δεν είναι που έβαλε στο στόχαστρο 15 χιλ. εργαζομένους του Δημοσίου, ώσυτε να τους εξωντώσει οικονομικά με την απόλυση που τους επιφύλασσε, αλλά δεν του πέρασε αφού τον πρόλαβε η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.

Κι έκτοτε έχουμε το μοναδικό φαινόμενο επικεφαλής αντιπολίτευσης να ζητά κάθε μήνα εκλογές για να διώξουμε την κυβέρνηση, που ακόμη δεν έχει συμπληρώσει την συνταγματικά κατοχυρωμένη τετραετία και να έρθει ο ίδιος στο... δοβλέτι!

Θα του περάσει του ευπατρίδη, με λοφίο και κοκόρου γνώση και μέσα στο 2019, θα δει ανακούφιση ενός μεγάλου μέρους του οικονομικά αδύνατου πληθυσμού, που επί οκτώ χρόνια πληρώνει το... μάρμαρο.

Και τότε να δούμε τι θα σκαρφιστεί για να κάνει αντιπολίτευση;

Η ΝΔ έχει καταδικαστεί στη συνείδηση των πολιτών

«Η ΝΔ έχει καταδικαστεί στη συνείδηση των πολιτών για τις ιδεοληπτικές της εμμονές σε ένα κράτος καταστολής», σημειώνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

«Επειδή η ασφάλεια είναι δικαίωμα για όλους και δημόσιο αγαθό, επειδή όλοι ξέρουμε τη σχέση της Νέας Δημοκρατίας με τα δικαιώματα και τα δημόσια αγαθά και επειδή γι αυτό ακριβώς έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση των πολιτών οι ιδεοληπτικές της εμμονές σε ένα κράτος καταστολής, όλοι καταλαβαίνουν ότι η ΝΔ προσπαθεί να παρουσιάσει εικόνα χάους για τη χώρα» τονίζει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απαντώντας στην εκπρόσωπο της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι «η ΝΔ θέλει τους πολίτες φοβισμένους, τους επενδυτές μακριά από τη χώρα και, όπως προκύπτει και από τη σημερινή ερώτηση της εκπροσώπου της ΝΔ κας Σπυράκη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, θέλει και τα ελληνικά Πανεπιστήμια χωρίς ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις».

«Η ΝΔ αδιαφορεί και για την πραγματικότητα, αδιαφορεί και για τη χώρα, γιατί στ’ αλήθεια δεν αντέχει άλλο εκτός εξουσίας», τονίζει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: