ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Αθλιότητα και θράσος από τη Ν.Δ. τα περί Σόρος


Για επιχείρηση αντιπερισπασμού από «τα ορφανά του Σημίτη» κάνει λόγο ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε ανάρτησή του στο Twitter.


«Επειδή τα ορφανά του Σημίτη μετά τη παραζάλη τους από προφυλάκιση Παπαντωνίου έχουν επιδοθεί σε επιχείρηση αντιπερισπασμού πόνου, εδώ και 48 ώρες αναπαράγουν δήθεν αναφορά μου στο υπουργικό για 50 εκ € του Σόρος στην κυβέρνηση. Είναι ψευδές, απόδειξη τα πρακτικά και οι παρόντες» αναφέρει ο Π. Καμμένος.

Επειδή τα ορφανά του Σημίτη μετά τη παραζάλη τους από προφυλάκιση Παπαντωνίου έχουν επιδοθεί σε επιχείρηση αντιπερισπασμού πόνου , εδώ και 48 ώρες αναπαράγουν δήθεν αναφορά μου στο υπουργικό για 50 εκ € του Σόρος στην κυβέρνηση είναι ψευδές απόδειξη τα πρακτικά και οι παρόντες


Η κυβέρνηση «δεν κάνει πίσω στα θέματα διαφάνειας»

Η κυβέρνηση «δεν κάνει πίσω στα θέματα διαφάνειας» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος στην ΕΡΤ, ενώ επιτέθηκε στη Ν.Δ. διότι «με διαρροές βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα μέσα από την παραφιλολογία για τα μυστικά κονδύλια». "Όσες προβοκάτσιες και να γίνουν εμείς δεν θα κάνουμε πίσω στα θέματα αυτά" πρόσθεσε. 

Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος έχει διαψεύσει κατηγορηματικά ότι οποιοδήποτε μέλος της κυβέρνησης έχει πάρει λεφτά από τον Σόρος τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Αθλιότητα και θράσος της Ν.Δ. να εστιάζει σε αυτό και να μην παίρνει θέση για την προφυλάκιση Παπαντωνίου. Ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να καλύψει στελέχη του ΚΙΝΑΛ διότι η Ν.Δ. είναι ταυτισμένη με το παλαί ποτέ ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ο κ. Τζανακόπουλος.

«Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε άλλοι θα έπρεπε να φοβούνται» υπογράμμισε απαντώντας σε ερώτηση για τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου, τα οποία είναι απόρρητα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορηματικά δήλωσε ότι η κυβέρνηση «δεν κάνει πίσω στα θέματα διαφάνειας» ενώ επιτέθηκε στη Ν.Δ. διότι «με διαρροές βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα μέσα από την παραφιλολογία για τα μυστικά κονδύλια». "Όσες προβοκάτσιες και να γίνουν εμείς δεν θα κάνουμε πίσω στα θέματα αυτά και όποιος προβοκάρει δεν βλάπτει την κυβέρνηση, τη χώρα βλάπτει".

«Η λάσπη δεν θα συμψηφιστεί ποτέ με δικαστικές αποφάσεις και έρευνες» πρόσθεσε αναφερόμενος στην προφυλάκιση του κ  Παπαντωνίου. Εστίες διαφθοράς δεν θα βρείτε σε αυτή την κυβέρνηση επανέλαβε ο κ. Τζανακόπουλος. Όλες οι συμβάσεις που υπογράφει το ΥπΕξ είναι νόμιμες.

Ο κ. Τζανακόπουλος ξεκαθάρισε επίσης ότι η τελευταία δήλωση του κ. Καμμένου αναφορικά με την Συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι οι υπουργοί των ΑΝΕΛ θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση όταν έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών. Πρόσθεσε μάλιστα ότι δεν κινδυνεύει η κυβερνητική σταθερότητα καθώς μόνο με πρόταση μομφής μπορεί να πέσει η κυβέρνηση ωστόσο δεν υπάρχει αυτή η πιθανότητα διότι κανείς από την κυβέρνηση δεν θα στηρίξει το παιχνίδι της Δεξιάς και της Άκρας Δεξιάς.

Kατ. Μπρ.-avgi.gr-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: