ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Κλείδωσαν το μέηλ του Istologiou και μας περιπαίζουν!

 

 

 Οι εταιρείες διαδικτύου έχοντας το μονοπώλιο κάνουν ότι θέλουν. Κι από πάνω μας κοροϊδεύουν! Κι οι χρήστες βρίσκονται ανήμπορα, αθύρματα στις διαθέσεις τους!

Μπλοκαρισμένο αναίτια από τις 24 Μαΐου εκ μέρους της  Ουλτλόκ της Microsoft είναι  το μέιλ gmosxos1@hotmail.com  του διαχειριστή του Istologiou G. Mosxou!

Οι εταιρείες διαδικτύου έχοντας το μονοπώλιο κάνουν ότι θέλουν. Κι από πάνω μας κοροϊδεύουν! Κι οι χρήστες βρίσκονται ανήμπορα, αθύρματα στις διαθέσεις τους. Το μπλοκάρισμα ενός δικτύου e mails σημαίνει πως αποκλείουν τις ηλεκτροινικές διευθύνσεις του χρήστη που εργάζεται με βάση αυτές! 

Και το χειρότερο βάζοντας σε ενέργεια την αυτοματοποιημένη λειτουργία αποκλείουν τους χρήστες από την ενοχλητική τους επαφή!    

ΔΕΙΤΕ τα βήματα των χαζών αυτοματοποιημένων μηνυμάτων, που καλέστηκε ο διαχειριστής του hotmail να ακολουθήσει για να του ξεμπλοκάρουν το μέηλ οι κύριοι της Microsoft.

Ποια είναι η δραστηρίοτητα που παραβιάζει τη σύμβαση παροχής υπηρεσιών της Microsoft, για την οποία κλείδωσε η εταιρεία το μέηλ δεν μας ανακοινώθηκε. Έτσι με μία αόριστη διατύπωση μπορεί η  Microsoft να εμπαίζει τον κάθε έναν.

Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη ημέρα εστάλη από το μέηλ του διαχειριστή ένα μήνυμα που απευθυνόταν σε  περίπου 30 παραλήπτες. Αυτό ήταν κατά την γνώμη του διαχειριστή η αφορμή για να κλειδωθεί ο λογαριασμό του. Παλαιότερα εάν τέτοια μακροσκελή σε παραλήτες μηνύματα δεν γίνονταν δεκτά, η εταιρία απλά δεν νεπέτρεπε την διεκπεραίωσή τους. Τώρα ενόψει εκλογών σου κλειδώνουν τον λογαριασμό και έτσι προσφερουν την υπηρεσία τους στο κυβερνητικό κόμμα, αφού το μέηλ είναι συνδεδεμένο με το μπλοκ Istologio G. Mosxou.  

Διαβάστε τα παρακάτω βήματα και αναλογηστείτε που μπορεί να υπάρχει λογική :

 

Και εδώ μένεις περιμένοντας πότε θα ευδοκήσει η εταιρεία να σου ανοίξει το μέηλ σου. Εάν δεν έχει βάλει το χεράκι της κανα παιδί της ΝΔ που θέλει να προσφέρει την υπηρεσία του στην κυβέρνηση. Πρόσφατος αποκλεισμός του Istologiou G. Mosxou ήταν αυτός από την facebook που κράτησε 4 χρόνια. Και είχε ξεκινήσει και αυτός προεκλογικά όπως και ο τωρινός της Microsoft.

Δεν υπάρχουν σχόλια: