ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Ο βουλευτής Κέρκυρας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Αλ. Αυλωνίτης στο Ionian Tv

 

Αλ. Αυλωνίτης:  Γελοιότητες οι ερωτήσεις για την κατάθεση του πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη

 

«Γελοιότητες οι ερωτήσεις για την κατάθεση του πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη», δήλωσε ο βουλευτής Κέρκυρας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξανδρος Αυλωνίτης στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ TV.

«Ο κ. Κασσελάκης όλα τα χρόνια της ενεργής, οικονομικής ζωής του έχει εργασθεί στην Αμερική, και ελάχιστο χρόνο είχε στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση αυτοί που έχουν «αγωνία» θα το δουν το πόθεν έσχες πριν τις εκλογές. Θα δουν και το πόθεν και το έσχες. Ποιοι μιλάνε όμως; Μιλάει ο κ. Μητσοτάκη με τα 42 ακίνητα για τα οποία ποτέ δεν μάθαμε το «πόθεν».

Μιλάει ο κ. Γεωργιάδης με τα αδιευκρίνιστα ποσά στους λογαριασμούς του.. Και μιλούν αυτοί γιατί αυξάνεται η δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Και το Μέγαρο Μαξίμου ασχολείται συνεχώς με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. γιατί φοβούνται την απήχησή μας στην κοινωνία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αυλωνίτης.

\ Αλ. Αυλωνίτης: Γελοιότητες οι ερωτήσεις για την κατάθεση του πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: