ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

«Ε, όχι και να χάσουμε ολόκληρο Υπουργείο για μία κωλοΠΟΡΣΕ»!

 


«Πάντως η πρώτη σε σταυρούς αποκαθηλωθείσα υφυπουργός συνεχίζει με το ίδιο ενδιαφέρον για λύση των άλυτων προβλημάτων της Αχαΐας»!

«Θα συνεχίσω ως βουλευτής να μάχομαι για να υλοποιηθούν στην Αχαΐα όλα όσα είχαμε προγραμματίσει στο Υπουργείου Υποδομών  και Μεταφορών» δηλώνει η πρώην υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου».

Η δήλωση γίνεται σε τοπική εβδομαδιαία εφημερίδα της Πάτρας και ακούγεται ως θώπευση στα ώτα της αποκαθηλωθείσας υφυπουργού προς θεραπεία της τρωθείσας ευαισθησίας της κοινής γνώμης που βλήθηκε από την αλαζονεία του «σαράντα ένα τοις εκατό»

Μιλά μεταξύ άλλων για την ολοκλήρωση της Πατρών-Πύργου, τον Σιδηρόδρομο, τον δρόμο Πούντα-Καλάβρυτα, τον Οδοντωτό κ.α.  που έχουν εξαγγελθεί ως έργα υπό κατασκευή πολλάκις, αλλά ουδέποτε υλοποιηθεί. Μέθοδο άλλωστε των πολιτικάντηδων του παλιού καιρού, του στυλ «δεν έχετε παιδία; Θα σας κάμωμεν και παιδία»!

«Άλλωστε η δυναμική της πρώτης σε σταυρούς  βουλευτή της ΝΔ στην Αχαΐα δεν περιορίζεται, εντός ή εκτός Υπουργείου. Φαίνεται ότι συνεχίζει με την ίδια όρεξη!» επιβεβαιώνει το ρηθέν ο σχολιογράφος.

Και του λόγου το αληθές είναι ότι  πράγματι «η  δυναμική της πρώτης σε σταυρούς  βουλευτή της ΝΔ στην Αχαΐα δεν περιορίζεται, εντός ή εκτός Υπουργείου».

Μπορεί να την δούμε σε επόμενο ανασχηματισμό εκτός από υπουργό μεταφορών και κάτι άλλο. Ας πούμε Λέσβου!

Άλλωστε δε έχει και απόθεμα στον πάγκο του ο Μητσοτάκης, όπως φάνηκε από την ανακύκλωση των ίδιων προσώπων στον ανασχηματισμό. Κι ούτε οι άλλοι είναι πιο καλύτεροι.

Απλά, μόνον που, ως παλιές καραβάνες, ξέρουν να προφυλάσσονται από τις... κακοτοπιές!

Και όπως θα έλεγε, αν ζούσε,  κι ο αείμνηστος Βαγγέλας στο ΠΑΣΟΚ, «ε, όχι και να  χάσουμε ολόκληρο Υπουργείο για μία κωλοΠΟΡΣΕ»!   


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: