ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Σάλος από τα λεγόμενα του Αντώναρου για τον Μητσοτάη

 

«Όχι τρεις αλλά ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ παράταση δίνεται σε όσους είναι υπόχρεοι στην υποβολή δήλωσης πόθεν έσχες... Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2024»!

 

«Κάποιοι στην κυβέρνηση — και μάλιστα στην κορυφή της — έχουν να κρύψουν φαίνεται πολλα. Μάλλον αγορές ακινήτων σε διάφορες περιοχές της χώρας» αναφέρει ο Ευάγγ. Αντώναρος σε δήλωσή του σχετικά με την παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων από τα πολιτικά πρόσωπα. Και αφήνει αιχμές για την αγορά στρεμμάτων στα Ζαγοροχώρια από τον Κυρ. Μητσοτάκη και την αμέσως μετά έκδοση υπουργικής πράξης προστασίας της περιοχής από οχλούσες δραστηριότητες, όπως η εγκατάσταση αιολικών πάρκων!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την πίεση που δεχόταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προεκλογικά για να υποβάλει άμεσα  την φορολογική του δήλωση, αν και είχε αρκετό περιθώριο μέχρι την υποβολή της. Πίεζαν και πολιτικολογούσαν τα τρολ της ΝΔ ότι ο Κασσελάκης είναι ύποπτος για κάλυψη των εισοδημάτων του. Μέχρι που την υπέβαλε την δήλωσή του και μάλιστα εμπρόθεσμα. Και την επόμενη στιγμή ήρθε το υπουργείο και με απόφασή του δίνει νέα παράταση υποβολής μέχρι τον Δεκέμβριο!

Ε, λοιπόν δεν έχει δίκιο ο Ευ. Αντώναρος που τους λέει ότι θέλουν να κρύψουν αγορές που έχουν κάνει  για να μην τους πάρει με τις πέτρες ο κόσμος; Και προκαλεί σάλο μέσα στις τάξεις των Νεοδημοκρατών;

Αλλά όταν έχεις το αίσθημα της χρησικτησίας του κράτους και της ιδιοκτησίας της κυβέρνησης, ως ο καταλληλότερος για να την διαχειριστείς, ε, τότε πως να μην αποκτήσεις και το αίσθημα της αλαζονείας;

Δικαιολογημένος λοιπόν ο Ευ. Αντώναρος που γράφει στο διαδίκτυο:

«Τακτική υποχώρηση είχε κάνει πριν τις ευρωεκλογές η κυβέρνηση Μητσοτάκη για το θέμα της παράτασης των δηλώσεων του πόθεν εσχες.

Και τώρα που νομίζει πως το θέμα έφυγε από την επικαιρότητα επανέρχεται.

Όχι τρεις αλλά ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ παράταση δίνεται σε όσους είναι υπόχρεοι στην υποβολή δήλωσης πόθεν έσχες... Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2024.

Οπότε τα εισοδήματα του 2022 θα υποβληθούν στα τέλη του 24, θα ελεγχθούν το 25 και θα δημοσιευθούν το 26.

Πρωτοφανή πράγματα για μια ρύθμιση που — υποτίθεται ότι — εξυπηρετεί τη διαφάνεια.

Πράσινα άλογα.

Κάποιοι στην κυβέρνηση — και μάλιστα στην κορυφή της — έχουν να κρύψουν φαίνεται πολλα. Μάλλον αγορές ακινήτων σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης τι θα κάνουν;

Θα αφήσουν αυτή τη σκανδαλώδη ρύθμιση να περάσει αδιαμαρτύρητα;».



Δεν υπάρχουν σχόλια: