ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Είμαι περήφανος που δεν αλλάξαμε την πυξίδα μας

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη στο Mega

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο για να ακούσετε τον Στέφανοι Κασσελάκη στο Mega: https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=450984437636487

 


Έγινε η αρχή με τη μείωση διαφοράς, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με τη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ δήλωσε περήφανος για το κόμμα και σημείωσε ότι «προχωράμε μόνοι μας με ανοιχτές πόρτες».

«Όταν μικραίνεις τη διαφορά σε απόσταση αναπνοής στη δυτική Αθήνα, στον Πειραιά, στην Αχαΐα, πάει να πει ότι κάτι αλλάζει. Είμαι πολύ υπερήφανος που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σταθεί αντάξιος των συνθηκών σε αυτά τα κοινά που άρχισε. Ο κόσμος αυτός έχει τη δέσμευσή ότι θα συνεχίζουμε να κάνουμε τα πάντα για το καλό του» σημείωσε μεταξύ άλλων.

«Εάν είναι να μιλάμε με όρους στοιχηματικούς ή μαθηματικούς να είμαστε αντικειμενικοί. Μετά από δύο διασπάσεις -και ειδικά αν βάλεις και την μεγάλη απώλεια σε Ροδόπη και Ξάνθη- στην ουσία κρατηθήκαμε στις ίδιες δυνάμεις που είχαμε πέρυσι, ενώ η ΝΔ κατέρρευσε από το 41 στο 28» επισήμανε για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως πρόσθεσε: «Ποιοτικά ήταν η πρώτη φορά που είχα εισροή από τη ΝΔ εδώ και χρόνια. Κερδίσαμε δυναμικά κοινά όπως οι νέοι 17-35 ετών, αυτό είναι μια παρακαταθήκη για εμάς. Βγήκαμε πρώτοι στους αναποφάσιστους. Και το πιο βασικό ανακτήσαμε τη δυνατότητα να είμαστε πρώτοι στις λαϊκές συνοικίες».

«Ο ελληνικός λαός με τίμησε και εμένα και τον ΣΥΡΙΖΑ και το εξαιρετικό ψηφοδέλτιό μας, να είμαστε και πάλι στις ευρωεκλογές αξιωματική αντιπολίτευση» υπογράμμισε ακόμα ο Στέφανος Κασσελάκης, προσθέτοντας ότι «δεν είναι μια διαδικασία εθνικών εκλογών, είναι ευρωεκλογές και το πλαίσιο της Ευρώπης μετράει. Είναι ένα πλαίσιο στο οποίο καλπάζει η ακροδεξιά και η αποχή. Όλη η Ευρώπη, με ελάχιστες εξαιρέσεις, έχει πάει προς τη δεξιά και τις εθνικιστικές κορώνες. Γιατί οι Βρυξέλλες δεν εμπνέουν πλέον, έχουν γίνει διευθυντήριο συμφερόντων».


Δεν υπάρχουν σχόλια: