ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Τρίκαλα: Εγκαινίασαν για 4η φορά το Μουσείο Τσιτσάνη

ΜΕΝΔΩΝΗ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ
 
«Είναι πανελλήνια, ίσως και παγκόσμια πρωτοτυπία» σχολιάζουν δηκτικά τοπικές ιστοσελίδες!

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πληροφορηθήκαμε ότι εγκαινιάστηκε χθες Πέμπτη (20/6) από την υπουργό Πολιτισμού το Μουσείο Τσιτσάνη, προς τιμή του εμβληματικού μουσικού.

Μόνο που όπως πληροφορούμαστε από τοπικές ιστοσελίδες, η κορδέλα που έκοψε η Λίνα Μενδώνη ήταν η τέταρτη μια και το Μουσείο Τσιτσάνη έχει εγκαινιαστεί τέσσερις φορές.

«Παγκόσμια πρωτοτυπία – Για 4η φορά εγκαινίασαν το Μουσείο Τσιτσάνη», είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας trikkipress. Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ,  «αυτό που συμβαίνει, όμως, με το Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα, δεν έχει προηγούμενο. Εγκαινιάστηκε πρώτη φορά επί θητείας Λάππα, δεύτερη και τρίτη φορά επί θητείας Παπαστεργίου και τώρα για τέταρτη φορά επί θητείας Σακκά».

Και η τοπική ιστοσελίδα συνεχίζει το δηκτικό σχόλιό της επισημαίνοντας ότι:

«Είναι πανελλήνια, ίσως και παγκόσμια πρωτοτυπία να γίνονται εγκαίνια τέσσερις φορές σε έναν χώρο, που ήδη έχουν επισκεφθεί, περίπου 1.000.000 άτομα. Να περιμένουμε  αν αναλάβει άλλος Δήμαρχος τα πέμπτα εγκαίνια; Μπορεί να θέλουν να εγκαινιάσουν το προαύλιο αυτή τη φορά, να μην κάνουν και μια πέμπτη φορά εγκαίνια και για αυτό;».

«Εγκαινίασαν και πάλι το Μουσείο Τσιτσάνη… χωρίς την οικογένεια Τσιτσάνη», είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας energospolitis, σχολιάζοντας στο ρεπορτάζ ότι: «εγκαινιάσθηκε για πολλοστή φορά (τώρα επίσημα, μέχρι την επομένη), το Μουσείο Τσιτσάνη, σε άλλη μια φιέστα όπου ο ένας επαινούσε τον άλλο».


Δεν υπάρχουν σχόλια: