ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Κηδεύτηκε ο πρ. αντινομάρχης Αχαΐας Γ. Γασπαρινάτος


Σήμερα στις 3 το μεσημέρι στον Άγιο Νικόλαο Λεύκας κηδεύθηκε ο Γιάννης Γασπαρινάτος, πρώην αντινομάρχης Αχαΐας, πολιτικός μηχανικός και ενεργό μέλος της συνοικίας του Ζαβλανίου Πατρών που έφυγε χθες από τη ζωή, ύστερα από μάχη με ανίατη ασθένεια. Η ταφή του έγινε στον οικογενειακό τάφο στο Α' νεκροταφείο Πατρών. Είχε αναπτύξει δυναμικό ρόλο για την Ελληνοσερβική φιλία, ενώ την περίοδο της επέμβασης των ΗΠΑ για την διάλυση της Σερβίας, είχε οργανώσει ή συμμετάσχει σε πολλές αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας προς το λαό της δοκιμαζόμενης τότε χώρας. Υπήρξε μέλος της ΕΠΣΠ Αχαΐας.

Με τη σύζυγό του Έμυ απέκτησαν δύο κόρες την Κατερίνα και την Μυρτώ.
Ο Αίαντας Ζαβλανίου για τον Γ. Γασπαρινάτο
«Ο Γιάννης Γασπαρινάτος δεν είναι πια μαζί μας, νικημένος από την αρρώστια που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα. Έφυγε σαν μαχητής, όπως υπήρξε σε όλη του την ζωή, χαρίζοντας επιτυχίες στην αγαπημένη του ομάδα, κάνοντας μεγάλο έργο στον σύλλογο της περιοχής, διατελώντας μέλος της ΕΠΣ Αχαΐας αλλά και αντινομάρχης. Γιατί ήταν πάντα δραστήριος και μεγάλος μαχητής. Πάνω από όλα όμως, ήταν τεράστιος οικογενειάρχης. Τα λόγια είναι περιττά γιατί σήμερα έσβησε ένα μεγάλο κομμάτι αυτής της ομάδας. Εμείς όμως θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε να μας χαίρεται από εκεί ψηλά. Να λατρεύει τα παιδιά του, όπως μας είχε.... Καλό παράδεισο πρόεδρε, συλλυπητήρια στην οικογένεια σου!!», έγραψε σε ανάρτησή του το Δ.Σ. της Ομάδας του Αίαντα Ζαβλανλίου.
Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΕΕΤΕΜ Αχαΐας
«Σήμερα το απόγευμα έφυγε από κοντά μας ο Αγαπητός συνάδελφος και συναγωνιστής Ιωάννης Γασπαρινάτος, μέλος για πολλά χρόνια του Ν.Τ. ΕΕΤΕΜ Αχαΐας,
Υπήρξε αξιόλογος επιστήμονας – συνεργάτης, Αντινομάρχης Αχαΐας & συνάδελφος, της ΕΕΤΕΜ Αχαΐας.
1.  Να έκφραση η Δ.Ε. του Νομαρχιακού Τμήματος της ΕΕΤΕΜ Αχαΐας τα Θέρμα 
   Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
2.  Να παραστούν τα μέλη της Διοικούσα Επιτροπή στην κηδεία του.
3.  Να καταθέσει αντί στεφάνου και ως δωρεά χρηματικό ποσόν προς ενίσχυση στο σύλλογο Φλόγα.
4.  Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τύπο και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΕΜ Αχαΐας.  
Καλό ταξίδι συνάδελφε και φίλε Γιάννη.                                                         
Εξ άλλου, «η Διοικούσα Επιτροπή του Νομαρχιακού Τμήματος της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Αχαΐας, συνήλθε έκτακτος σε συνεδρίαση σήμερα Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου 2019 και εξέφρασε τη βαθιά του οδύνη για την απώλεια του συναδέλφου μας Ιωάννη Γασπαρινάτου Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής Τ.Ε. και εξέδωσε το παρακάτω Ψήφισμα:
Αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
1.   Να έκδοση το παρόν ψήφισμα
2.   Να έκφραση η Δ.Ε. του Νομαρχιακού Τμήματος της ΕΕΤΕΜ Αχαΐας τα Θέρμα Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
3.   Να παραστούν τα μέλη της Διοικούσα Επιτροπή στην κηδεία του
4.   Να καταθέσει αντί στεφάνου και ως δωρεά χρηματικό ποσόν προς ενίσχυση στο σύλλογο Φλόγα.
5.   Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τύπο και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΕΜ Αχαΐας».                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια: