ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Φονικά τα όπλα με τις ελαστικές μπάλες από τα 20 μέτρα


Σύμφωνα με τα εγχειρίδια του αμερικανικού Στρατού, από τα 0 μέτρα έως τα 20 μέτρα μπορούν να είναι φονικά παρότι δεν διαπερνούν το σώμα!

 

Σχετικά με την επικινδυνότητα των όπλων (MR-35 Punch) που χρησιμοποίησε χθες η ΕΛ.ΑΣ (και που σίγουρα έχει ξαναδοκιμάσει ανεπίσημα από το 2013 που τα προμηθεύτηκε), ο dromografos γράφει τα παρακάτω:

Σύμφωνα με εγχειρίδια του αμερικανικού στρατού από τα 0 μέτρα έως τα 20 μέτρα μπορούν να είναι φονικά παρότι δεν διαπερνούν το σώμα.

Στην Ελλάδα μόνο τα ΕΚΑΜ έχουν στην κατοχή τους τα συγκεκριμένα όπλα και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για την εκκένωση των καταλήψεων, χτες έγινε περιορισμένη χρήση τους στην επιχείρηση που έλαβε χώρα στο Κουκάκι. 
(Δείτε σχετικά και στο jodi.graphics/5178).



Ωστόσο η πρώτη καταγγελία για τη χρήση του συγκεκριμένου όπλου, είχε γίνει στα επεισόδια για τον ΧΥΤΑ στην Κερατέα χωρίς ωστόσο να επιβεβαιωθεί ποτέ η χρήση τους από πλευράς αστυνομίας.

Για περισσότερα κλικ στον παρακάτω  σύνδεσμο.

Πηγή:  via @dromografos

Δεν υπάρχουν σχόλια: