ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Με παρελθόν ένας από τους νταήδες της Μανωλάδας

Θύμα των ρατσιστών της Μανωλάδας.


Γνωστός στις αρχές και με δικαστική εκκρεμότητα είναι ο ένας από τους τρεις «νταήδες» που άρχισαν να πυροβολούν στο ψαχνό σε βάρος περίπου διακοσίων μεταναστών που εργάζονταν στις καλλιέργειες φράουλας, επειδή εκείνοι τόλμησαν να ζητήσουν τα δεδουλευμένα έξι μηνών.

Πρόκειται για έναν 27χρονο, ο οποίος, τον περασμένο Αύγουστο, μαζί με ένα ακόμη άτομο που δεν είχε συμμετοχή στη χτεσινή εγκληματική ενέργεια, είχε διαπληκτιστεί και πάλι με αλλοδαπούς εργάτες και πάλι ύστερα από διαμαρτυρία των τελευταίων για μη καταβολή δεδουλευμένων.

Και σε εκείνο το περιστατικό ο 27χρονος είχε προχωρήσει σε μια πρωτοφανώς βάρβαρη αντίδραση. Καθώς ο λαθρομετανάστης επιχειρούσε να του ζητήσει εξηγήσεις, ο 27χρονος μαζί με τον συνεπιβάτη  έκλεισαν και μάγκωσαν με το παράθυρο του αυτοκινήτου το χέρι του μετανάστη και τον έσυραν για αρκετή απόσταση τραυμνατίζοντάς τον. Η υπόθεση εκκρεμοδικεί.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 27χρονου επιστάτη καθώς και των άλλων δύο συνεργών, ηλικίας 39 και 21 ετών, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛΑΣ, μετά τον έντονο καυγά, οι τρεις επιστάτες αποχώρησαν από το σημείο και επανήλθαν λίγη ώρα αργότερα κρατώντας δύο κυνηγετικά όπλα και ένα πιστόλι με τα οποία άρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος των συγκεντρωμένων αλλοδαπών.

Χθες το απόγευμα συνελήφθη, στη Λάππα Αχαΐας, ο 57χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης καλλιέργειας φράουλας, ενώ σήμερα το πρωί συνελήφθη, στην περιοχή της Πηνείας Αμαλιάδας, ένας ακόμα 38χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το βράδυ και για περίπου τρεις ώρες έκρυψε δύο από τους τρεις επιστάτες που αναζητούνται.

Στο χώρο του περιστατικού οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν:
• Πέντε κενά και ένα πλήρες φυσίγγιο
• Πέντε συγκεντρωτήρες φυσιγγίων
• Δέκα πέντε σιδερένιους σωλήνες
• Δώδεκα αυτοσχέδια ρόπαλα
Ακόμα, στην κατοχή του 38χρονου και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατέσχεσαν ένα σπρέι πιπεριού και ένα κυνηγετικό όπλο, του οποίου η άδεια κατοχής είχε λήξει.

Για όλες τις αστυνομικές ενέργειες και την εξέλιξη των περιστατικών ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

(Πηγή: ethnos.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: