ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Απελπισμένη η κάτοικος: «Εύχομαι να τους θάψει εκεί που θα δουλεύουν εάν υπάρχει θεός»!

Η Χαρά Καφαντάρη (δεξιά) συνεννοείται με την εκπρόσωπο της περιοχής Παπανικολού, υποσχόμενη να φέρει το θέμα στη Βουλή μαζί με την Μαρία Κανελλοπούλου.


«Τα απορριμματοφόρα θα διέρχονται μέσω Κατοχής Μεσολογγίου για να πάνε στον ΧΥΤΑ Παπανικολού Αχαΐας»!
Κατήγγειλε ότι το ρέμα του Άη-Γιάννη που έθαψε ο εργολάβος στον ΧΥΤΑ του Παπανικολού περνά μέσα από το κύτταρο κι ότι έτσι θα μολυνθούν τα υπόγεια ύδατα, όχι μόνον του ρέματος, αλλά και δεκαπέντε πηγών της περιοχής.

Την καταγγελία έκανε στην ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ χθες Σάββατο 20-4-13 στην Πατρα, η εκπρόσωπος των κατοίκων. Υπενθύμισε ότι από το 2015 θα πληρώνουμε πρόστιμα αφού η ΕΕ απαγορεύει την ύπαρξη ΧΥΤΑ και εκδήλωσε την αγανάκτησή της που με την προστασία των ΜΑΤ ξεριζώνονται ελιές, καρποφόρα δένδρα  στο χώρο του ΧΥΤΑ που συνορεύει με τον ποταμό Φοίνικα.

Καταστρεφόμαστε, ήταν η κραυγή διαμαρτυρίας που έβγαλε και κατήγγειλε ότι ο Δήμος Πατρέων προσβλέπει στον ΧΥΤΑ Παπανικολού και γιαυτό αδιαφορεί. Κάλεσε όμως τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ να συνεχίσει την υποστήριξη  στο περιβάλλον και στους χρήστες της εκεί γεωργικής γης.

Ενημέρωσε ότι θα υπάρξει προσφυγή των κατοίκων στα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα και κάλεσε τις βουλευτίνες Χ. Καφαντάρη και Μ. Κανελλοπούλου να φέρουν το θέμα στη Βουλή.

Αλλά και η κα Σαμπάνη, εκπρόσωπος των κατοίκων Καμαρών είπε ότι η μελέτη Φράγκου για τον ΧΥΤΑ έγινε στο γραφείο χωρίς επιτόπια  επίσκεψη, αφού γράφει ότι τα απορριμματοφόρα θα διέρχονται μέσω Κατοχής Μεσολογγίου για να πάνε στον ΧΥΤΑ Παπανικολού. Ότι αγνοεί τις 15 πηγές αφού είναι αντιγραφή αυτής της Αιτωλοακαρανίας και μιλάει για 3 πηγές. Τα στραγγίσματα του ΧΥΤΑ κατήγγειλε είναι πάνω από γεωτρήσεις.

Υπάρχουν μεγάλα συμφέροντα, είπε δηλώνοντας απελπισμένη κι ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας  δεν πήρε θέση επισήμανε. Το νερό του ρέματος που κάλυψαν δεν κρατιέται, θα τα παρασύρει όλα κάποια στιγμή προέβλεψε. Και κατέληξε με μια βαριά κατάρα:

«Εύχομαι να τους θάψει εκεί που θα δουλεύουν εάν υπάρχει θεός»!

Μεσημέριασε πια και στο διάλλειμμα η Μαρία Κανελλοπούλου πήρε μία μπουκιά από το ψωμί της  διπλανής της Μαρίας Αντύπα, για να κοροϊδέψει την πείνα της. Έμεινε όμως με την μπουκιά στο χέρι ακούγοντας την κατάρα της απελπισμένης κας Σαμπάνη, η οποία ενημέρωνε νωρίτερα ότι ο δρόμος για τον ΧΥΤΑ Παπανικολού Αχαΐας περνά μέσα από την Κατοχή Μεσολογγίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: