ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Μία ανοιχτή κουβέντα με τους επιχειρηματίες της Πάτρας


news+event: business+  Κρίση & επιχειρείν

Σε μία εποχή που όλοι αναζητούμε απαντήσεις σε αδιέξοδα, η πιο ασφαλής οδός είναι η προώθηση και εμπέδωση μίας νέας κουλτούρας διαλόγου και συνεργειών, που τόσο έχει λείψει στην χώρα.

Η Newsplus ( www.newsplus.gr ), έχοντας ως βασική της προτεραιότητα την προώθηση αυτής της λογικής, καθώς και τις επί τω πρακτέω δημόσιες παρεμβάσεις, ξεκινά ένα νέο κύκλο θεματικών εκδηλώσεων με κύριο χαρακτηριστικό, την ανοιχτή συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων.

Με αυτό το σκεπτικό, συνδιοργανώνει με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτ. Ελλάδας την πρώτη εκδήλωση αυτού του κύκλου υπό τον τίτλο «Κρίση και επιχειρείν: Μία ανοιχτή κουβέντα με τους επιχειρηματίες της Πάτρας».

Οι βασικοί θεματικοί άξονες της κουβέντας θα είναι οι εξής:

  • Εμπόδια & Παγίδες (γραφειοκρατία, ρευστότητα, αγορά εργασίας, κ.α.)
  • Προκλήσεις & Ευκαιρίες (ανταγωνιστικότητα, εξωστρέφεια, καινοτομία, νέες τεχνολογίες, κ.α.)
  • New Media & επιχειρήσεις
Προσκεκλημένοι:

-Κωνσταντίνος Νικολούτσος – Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας
-Μάριος Πραπόπουλος – Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων ΣΕΒ Πελ/σου & Δυτ. Ελλάδας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 19.30, στον φιλόξενο χώρο του Society στην Πλατεία Γεωργίου στο κέντρο της Πάτρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: