ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Σε αντίσταση καλεί το κίνημα «Δεν πληρώνω» μετά τις διώξεις από τον καθεστωτικό θίασο

Φωτογραφία Αρχείου.


Διακινεί ψήφισμα συμπαράστασης στους μηνυόμενους και οργανώνει κλείσιμο διοδίων για τις 6 Γενάρη
«Να μην αφήσουμε να τσακίσουν με ποινές και πρόστιμα συντρόφους και συναγωνιστές, για να δείξουν οι καθεστωτικοί φερέγγυοι στους μεγαλοεργολάβους που κανονικά πρέπει να κηρυχθούν έκπτωτοι από τα έργα και να πληρώσουν όλες τις ρήτρες που έχουν παραβιάσει».
Με την παραπάνω προτροπή και μετά τις οργανωμένες διώξεις από την κυβερνητική δουλανδρία κατά των μελών του κινήματος «Δεν πληρώνω», τα μέλη του οργανώνονται και η σύγκρουση θα λάβει έκταση στις δικαστικές αίθουσες και στους σταθμούς διοδίων.
Ήδη για τις 6 Γενάρη 2013 προγραμματίζεται να οργανωθεί μια όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κινητοποίηση στους σταθμούς διοδίων στα Κιούρκα και στην Κατερίνη, ενώ δεν αποκλείεται να οργανωθεί κινητοποίηση στα διόδια του Ρίου την ίδια ημέρα.  Η φάμπρικα μηνύσεων, με τα αστρονομικά ποσά που ζητούν οι παραχωρησιούχοι από τους πολίτες που συμμετείχαν στο κίνημα των διοδίων, συμπέφτει με τις δηλώσεις Χατζηδάκη ότι καταλήγει η συμφωνία για επανέναρξη εργασιών στους αυτοκινητόδρομους, όπου οι κοινοπραξίες θα τα πάρουν όλα για όλα, αλλάζοντας, στο πολλαπλάσιο, προς το χειρότερο για το δημόσιο συμφέρον τις ήδη ληστρικές συμβάσεις παραχώρησης.
Στην κινητοποίηση πραγματοποιείται από τον Πανελλαδικό Συντονισμό για τα Διόδια και στο παραπάνω πλαίσιο, διακινούν ψήφισμα εν όψει των δικών που έχουν προσδιοριστεί σε Θεσσαλία και Αττική τον Γενάρη, ενώ ανάλογες διώξεις ετοιμάζει ο τριμερής περιοδεύον καθεστωτικός θίασος, προκειμένου ως ψοφοδεής, να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που ανέλαβε έναντι των διεθνών τοκογλύφων και της φράου Μέρκελ.  

Ήδη και στην περιοχή της Αχαΐας-Ηλείας ξεκινά αντίστοιχη φάμπρικα μηνύσεων και γιαυτό, όπως τονίζει ο Πανελλαδικός Συντονισμός για τα Διόδια «πρέπει να ετοιμαστούμε γρήγορα και πολύπλευρα (νομική στήριξη, ενημέρωση, κινηματικά κ.λπ.) με πρώτο βήμα την υπογραφή σχετικού ψηφίσματος από συλλόγους, σωματεία, επιμελητήρια, κινήσεις πολιτών, δημοτικά σχήματα, ακόμα και δήμους, αν υπάρχει δυνατότητα. Αν κάποιος σύλλογος κ.λπ. δεν καλύπτεται από το συγκεκριμένο ψήφισμα, μπορεί να συντάξει ένα δικό του ή να τροποποιήσει το παρόν.
Έχει μεγάλη σημασία να ανταποκριθούμε, καθώς είμαστε οι επόμενοι σε σειρά, ως περιοχή, και θα γνωρίζετε πως ήδη και στην Αχαΐα έχουν αρχίσει να φτάνουν τα πρώτα... μπιλιετάκια σε πολίτες.

Στα διαδικαστικά για την επιτυχία του συντονισμού των ασχολουμένων με το κίνημα των διοδίων, προτείνεται ενημέρωση για τις ενέργειές τους στις παρακάτω διευθύνσεις: kpagoulatou@yahoo.com και mpanious@yahoo.gr
Έτσι όποιος "περάσει" το ψήφισμα από το σωματείο του ή το σύλλογό του κ.λπ., θα το επισυνάψει, στις παραπάνω διευθύνσεις, αν είναι δυνατόν σκαναρισμένο, ώστε να φαίνεται το γνήσιο της σφραγίδας για να σταλεί στους νομικούς που αναλαμβάνουν την υποστήριξη των διωκόμενων.   

Ψήφισμα αλληλεγγύης

Το ψήφισμα αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας που αγωνίζονται ενάντια στο χαράτσι των διοδίων, το οποίο διακινεί ο Πανελλαδικός Συντονισμός για τα Διόδια, είναι το παρακάτω:
«ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ σκάνδαλο των συμβάσεων παραχώρησης των εθνικών δρόμων συνεχίζεται, ενώ οι μεγαλοεργολάβοι της διαπλοκής και η τρόικα εσωτερικού θεωρούν πως μαζί με τους δρόμους παραχωρήθηκαν προς στυγνή εκμετάλλευση οι ζωές και το βιος των πολιτών που τολμούν να διεκδικούν τα δικαιώματά τους.
Συνεχίζεται η βιομηχανία διώξεων εναντίον των πολιτών που αντιστέκονται, ενώ μετά τις διαταγές πληρωμής και τις απειλές για κατασχέσεις λόγω της άρνησης πληρωμής των παράνομων διοδίων, σειρά έχουν οι ποινικές διώξεις και οι αγωγές.
Μέσα στο Γενάρη πραγματοποιούνται 3 δίκες που αφορούν 36 συμπολίτες μας σε Θεσσαλία και Αττική οι οποίοι διώκονται με σειρά εώλων κατηγορητηρίων. Τα κατηγορητήρια περιλαμβάνουν ακόμα και παράβαση του άρθρου 184 του Ποινικού Κώδικα του έτους 1951(!) το οποίο αναφέρει «..όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών», για τη συμμετοχή των συμπολιτών μας σε νόμιμες κινητοποιήσεις στους σταθμούς διοδίων. Στην Αττική, οι ιδιώτες «μεγαλοεπενδυτές» απαιτούν με αγωγή 500.000 ευρώ από πολίτες που τόλμησαν να συμμετέχουν σε  κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας, συνταγματικά κατοχυρωμένες, στους σταθμούς διοδίων.
Πρόκειται για προσχηματικές και φρονηματικές διώξεις, με σκοπό να κάμψουν τις αντιστάσεις της κοινωνίας που αγωνίζεται ενάντια στα μνημόνια και στο γενικό ξεπούλημα της χώρας στα πλαίσια του οποίου ετοιμάζονται για «παραχώρηση» και το νερό, η υγεία ,η παιδεία , το σύνολο των δημόσιων κοινωνικών αγαθών.
Στις κινητοποιήσεις στους σταθμούς διοδίων, στους αγώνες του λαού μας για την υπεράσπιση των δημόσιων κοινωνικών αγαθών, για κοινωνική δικαιοσύνη , αξιοπρέπεια, πραγματική δημοκρατία,  ήμασταν εκεί και θα είμαστε πάντα παρόντες, μέχρι ο λαός μας να νικήσει.    
Καλούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη να σταθεί στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού και να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον κόντρα στα συμφέροντα των «μεγαλοεπενδυτών» και “μεγαλοεργολάβων”.
Να σταματήσουν οι διώξεις όσων αγωνίζονται ενάντια στα παράνομα και άδικα χαράτσια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: