ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Τώρα και οι φτωχοί Έλληνες προσφεύγουν στις δομές που προορίζονται για μετανάστες

Μαρία Κανελλοπούλου:
Εδώ και κάποια χρόνια καλούσαμε την κοινωνία να μην ενδώσει στο “υπνοσθεντόν” του ρατσισμού.


Συνάντηση Κανελλοπούλου με μέλη του Ερυθρού Σταυρού, των Γιατρών του Κόσμου και της ΜΚΟ ''Πράξις''
 «Οι δομές οι οποίες επισκεφθήκαμε σήμερα, ενώ μέχρι σήμερα βοηθούσαν μετανάστες και πρόσφυγες, τώρα κατακλύζονται σιγά-σιγά και από Έλληνες, που δεν έχουν λεφτά ούτε για τροφή ούτε για υγειoνομικές υπηρεσίες.
Όταν, εδώ και κάποια χρόνια καλούσαμε την κοινωνία να μην ενδώσει στο “υπνοσθεντόν” του ρατσισμού, γιατί και οι Έλληνες θα καταλήξουν ρακένδυτοι και ρακοσυλλέκτες, κάποιοι μας αποκαλούσαν καταστροφολόγους.
Δεν μας αρέσει να επιβεβαιωνόμαστε στις δυσάρεστες αυτές προβλέψεις μας, αλλά τελικά να πέφτουμε έξω. Γι' αυτό και στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, υλικά, ηθικά και πολιτικά την προσπάθεια των δομών αυτών. Για να μην πεθάνουν είτε από ιάσιμες αρρώστιες είτε από την πείνα , ούτε Έλληνες αλλοδαποί.
Αγωνιζόμαστε έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας, την ίδια στιγμή που ο κ. Σαμαράς συνομιλεί με το Θεό για το μέλλον της χώρας και η κυβέρνησή του έχει στήσει ήδη χορό για μια δόση που δεν λέει να έρθει!».
Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής της Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Μαρία Κανελλοπούλου, που συναντήθηκε προχθές με μέλη του Ερυθρού Σταυρού, των Γιατρών του Κόσμου και της ΜΚΟ ''Πράξις''.


Και στο ΙΚΑ Αγ. Αλεξίου

Η βουλευτής της Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Μαρία Κανελλοπούλου, συμμετείχε ως επικεφαλής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Νοτίου Διαμερίσματος Πατρών, στη διαμαρτυρία προς τον διευθυντή του ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου για το μη αποδιδόμενο ΕΚΑΣ σε 850 συνταξιούχους που το δικαιούνται και οι οποίοι έχουν καταθέσει εδώ και πολύ καιρό τα σχετικά δικαιολογητικά.
Ο διευθυντής του ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου απέδωσε την απαράδεκτη αυτή ολιγωρία στην υποστελέχωση του αρμόδιου τμήματος. Δεσμεύθηκε, ωστόσο, μετά τις πιέσεις της ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ότι οι διαδικασίες θα επιταχυνθούν από τις αρχές Ιανουαρίου, όταν και αναμένεται η επάνοδος αδειούχων υπαλλήλων στην υπηρεσία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: