ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Με επιτυχία η εκδήλωση για τα 90 χρόνια της Μικρασιατικής καταστροφής

Ο έγκριτος συμπολίτης Λεωνίδας Μαργαρίτης στο βήμα του ομιλητού της εκδήλωσης.


Ο Σύλλογος «Παναγιώτης Καρατζά», υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας  Παιδείας, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης, του Δήμου Πατρέων, διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου, στην Αίθουσα Τύπου του Παμπελοποννησιακού  Σταδίου, μουσική εκδήλωση για τα 90 χρόνια της Μικρασιατικής καταστροφής.
Το πρόγραμμα της επιτυχημένης εκδήλωσης, στην οποία συμμετείχαν δεκάδες πολίτες, περιελάμβανε χαιρετισμούς από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Διαφάνειας  και Ηλεκτρονικής  Διαβούλευσης Ανδρέα Φίλια και την Πρόεδρο του Συλλόγου  «Παναγιώτης Καρατζάς»,  Μαγδαληνή  Λαμπριντζή. Επίσης, τραγούδια της Σμύρνης  από τον Κ. Μπαλή, ομιλία  από τον δικηγόρο Λεωνίδα Μαργαρίτη, ενώ προβλήθηκε και ένα ιστορικό βίντεο για την Μικρασιατική καταστροφή  και τον ξεριζωμό. Η εκδήλωση έκλεισε, με τραγούδια από την Φιλική Κομπανία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ AΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: