ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ναυάγιο με 21 νεκρούς μετανάστες μεταξύ Λέσβου και τουρκικών ακτών

Πνιγμένος μετανάστης κυνηγώντας το όνειρο προς τη Δύση!


Μοναδικός επιζών, μέχρι στιγμής, ένας 20χρονος από τη Μιανμάρ
Άλλο ένα πτώμα εκβράστηκε το μεσημέρι της Κυριακής χθες στην ακτή Πεταλίδι, βόρεια της Μυτιλήνης, ανεβάζοντας σε 21 τον αριθμό των θυμάτων και έξι αγνοουμένων παράνομων μεταναστών, της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λέσβου και τουρκικών ακτών. Σχετικό ρεπορτάζ στο http://www.lesvosnews.gr/?p=22848 μιλά για διάσπαρτα πτώματα στην ακτή που τα περισυνελέγουν οι υπεύθυνοι ανάμεσα στα φύκια της παραλίας.


Σύμφωνα με μαρτυρία του μοναδικού διασωθέντος, στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 28 άτομα, που είχαν ξεκινήσει από τα παράλια της Τουρκίας, με κατεύθυνση τη Μυτιλήνη.
Ο διασωθείς είναι ένας 20χρονος, ο οποίος δήλωσε ότι κατάγεται από τη Μιανμάρ. Ο 20χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μυτιλήνης με υποθερμικό σοκ, αλλά η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.
Μεταξύ των επιβαινόντων ήταν και ένας Τούρκος διακινητής, ο οποίος ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν είναι μεταξύ των νεκρών ή επέζησε του ναυαγίου.
Το Λιμενικό Σώμα συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων επιβαινόντων.
Περισυνελέγη από το πλήρωμα σκάφους, που συμμετέχει στην επιχείρηση «Ποσειδών-Θαλάσσια Σύνορα 2012» και μεταφέρθηκε στη Μυτιλήνη και από εκεί στο «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» Γενικό Νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: