ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Το σύνθημα «κανείς μόνος στην κρίση» αφορά και την Πάτρα

Συγκέντρωση ελαιόλαδου από τον ΣΥΡΙΖΑ για τους ανέργους της Αιγιάλειας.


Ο Τάσος Κορωνάκης της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται  την Τετάρτη στην πόλη
Στο πλαίσιο της κινητοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, οι συγκρότηση κοινωνικών δομών ως αποτέλεσμα της ανάγκης για στήριξη πολιτών που πλήττονται ιδιαίτερα από τον οικονομική κρίση, τίθεται στο επίκεντρο της προσοχής  και του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας.
Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ Αιγιάλειας που αυτές τις ημέρες συγκεντρώνει ελαιόλαδο με στόχο την προσφορά του σε φτωχά τμήματα πολιτών της περιοχής, την προσεχή Τετάρτη 19-12-12 και ώρα 7 μ.μ. στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας, οδός Κορίνθου 313-315 θα γίνει σύσκεψη με τον Τάσο Κορωνάκη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα ενημέρωση και συζήτηση για την ανάπτυξη μορφών αλληλεγγύης και στην περιοχή μας.
«Δεν μπορούμε να μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια, η συμμετοχή μας είναι εξαιρετικά σημαντική. Το “ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ” είναι η δική μας απάντηση στον φόβο την απόγνωση την μοναξιά τον ρατσισμό, σε μια προσπάθεια να κρατηθεί η κοινωνία όρθια και ενωμένη», είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει αυτή η σύσκεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: